POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: PL_U-96
25 Wrzesień 2006, 00:09
Odpowiedź do tematu "67 lat temu ...."
Autor Wiadomość
Grom 
Stabsoberbootsmann

Kraj:
united kingdom

Imię: Konrad

#1  Wysłany: 24 Wrzesień 2006, 23:58   Odpowiedź do tematu "67 lat temu ...."

Cytat:
Gromie, to ze wogóle podejmuję z tobą dyskusję, to zasługa, czołowych działaczy w naszym klanie, którzy raczej nie mają powodu, aby Cię kochać.
taki już nasz los, ze gdziekolwiek spotkamy się na jakimkolwiek forum, to zawsze zawsze jeden z nas wsadzi swojego ryja w post tego drugiego i się zaczyna wymądrzać.
Zauważ, ze coraz mniej osób ma przyjemnośc kontynuowania z Tobą dyskusji, po prostu wyłącza się.
Zauważyłem, kilkakrotnie, że ciśnienie Ci wzrasta, gdy ktoś pisze pozytywnie o oficerach z Orła po ich ucieczce z Tallina???, na bank zaraz się wtrącisz i typowy dla Ciebie sposób ( ironiczno -agresywny) będziesz przytaczał kontrargumenty. Gdzie tkwi przyczyna Twojej do nich nienawiści?????, czyżbyć kiedys próbował porównywać swoją osobowość i charyzmę do nich-Grudziński, Piasecki, Mokrski, Roszak, ( to najważniejsi) i zauważyłeś ogromne różnice?????, Nie potrafię w inny sposób zrozumieć, nienawiści do kogoś, kogo się nie zna, i kto nie uczynił mi żadnej krzywdy.
Jesteś facet radykałem, i na pewno nie posiadasz monopolu na wiedzę.
zresztą wybacz, ale jak na Twoje możliwości, tj, biegła znajomość języka, ułatwiony dostęp do obcojęzycznych materiałów w necie, oraz nieograniczone wejscia do wszystkich archiwów w Angli, nie posiadasz aż takiego zakresu wiedzy, na temat historii i budowy okrętów podwodnych, która wyrwała by mnie z butów. Jeżeli chciałbyś sie douczyć, to odsyłam Cię na korepetycję do kolegi "Tobruka" z U-bootwaffe, zauważ, ze on nigdy nie wymądrza się a wiedzę ma przeogromną.
Rozważ celowość stosowania zwrotu ...P.S. Jestem ciekaw czy usuniesz ten post w stylu iście komunistycznej cenzury... tak się składa, ze nie byłem członkiem tej organizacji, do której pijesz, tak, ze rozważniej dobieraj słowa, bo mozesz kiedyś zebrać konkretne joby.
Poza tym daruj sobie zwrot " Panie kolego", gdyż użyty w tej formie jest dla mnie prowokujący, a na szczęście kolegów sam sobie wybieram.

Znajduje się tam gdzie Orzeł ma stronkę skoro Maniusiowi vel "Amigo" volno komuś nabluzgać i potem usunąc posty, które mu nie pasują. To forum jak zawsze mnie zadziwia. Dawaj Maniuś do dzieła, nie takie profesorki na szpady się ze mną brały, ale zauważysz to dopiero gdy Ci udowodnię, że na temat ORP Orzeł wiesz tyle co stara baba ze wsi.

Ostatnio zmieniony przez Grom 24 Wrzesień 2006, 23:58, w całości zmieniany 1 raz  

PL_U-96 
GROSSADMIRAL

Kraj:
poland

Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica

#2  Wysłany: 25 Wrzesień 2006, 00:08   

GROM i PL_MANIEK to nie jest WASZ prywatny FOLWARK gdzie mozecie sobie robic co sie WAM zywnie podoba. Dopoki WASZE posty byly na poziomie nie czepialem sie, ale zauwazylem ze TENDENCYJNIE na siebie dzialacie i co nastepny POST jest bardziej CHAMSKI i nic nie ma wspolnego z HISTORIA dlatego ZAMYKAM TEMAT i prosze uszanowac moja decyzje i tego typu teksty wstawiac sobie na PW- prywatnych wiadomosciach.
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 25 Wrzesień 2006, 00:18, w całości zmieniany 2 razy  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi