Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 30 Maj 2005 Posty: 82 Skąd: ...z zaskoczenia
#1 Wysłany: 9 Lipiec 2005, 09:39 U-boot typ II
Ten maly okret podwodny jest moja ulubiona jednostka w grze SH-2. Co prawda nie nadaje sie na dlugie wyprawy , a zapas torped zmusza do bardzo precyzyjnego podejscia, jednak swoja zwrotnoscia nadrabia wszystkie te braki.
Imię: Maciej
#4 Wysłany: 15 Lipiec 2005, 13:37
W grach multi i tak nie ma mozliwosci przeladowania i ponownego wystrzelenia torped z wszystkich wyrzutni. Przynajmniej w przypadku jednostek niemieckich. Zwrocic nalezy jednak uwage na fakt, ze jednostki typu IIC byly standartowym wyposazeniem V U-flotylli
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Ja aby popływać dwójkami musiałem w SH3 na początku gry zacząć w pierwszej flotylli. Dostałem numer U-47 i przywiązałem się do niego... Mam nadzieję, że uda mi się dostać kiedyś na multi okręcik typu II..... Choć bardziej wolę VIIC, to jednak mam dla IID jakiś sentyment....
Ja aby popływać dwójkami musiałem w SH3 na początku gry zacząć w pierwszej flotylli. Dostałem numer U-47 i przywiązałem się do niego... Mam nadzieję, że uda mi się dostać kiedyś na multi okręcik typu II..... Choć bardziej wolę VIIC, to jednak mam dla IID jakiś sentyment....
U-47... Okret Gunthera Priena...
Ja tam po prostu kocham VII i IX. XXI tez lubie ze wzgledu na predkosc i przeladowywanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum