Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie wiem albo żle patrze ale dlaczego na stronie Cenega jest tylko patch1,3 nie ma tam patch 1.4 Na stronie ubisoft jest ale czy będzie pasował do wersji pl
Drugie pytanie może sie bardziej orientujecie kiedyś Cenega jak kupiłem grę pisała że jest dostęp do gier online tylko nigdzie nie moge odszukać jak mam sie tam zalogować. Chciałbym ściągnąć sobie poradnik
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez neo 14 Marzec 2010, 10:05, w całości zmieniany 2 razy
Imię: neo
#4 Wysłany: 14 Marzec 2010, 23:30
no tak może faktycznie dziwnie napisałem. Chodziło mi o stronke gry online:) i tam jest poradnik do sh4 oczywiście trzeba wysłać sms i zapłacić. Jak kupowałem sh4 to mam napisane że można zarejestrować na stronie Cenega grę przez co otrzymuje się różne bonusy ...itp itd jednym z nich było dostep do strony gry online gdzie jest ten poradnik:) tylko że to juz chyba nie aktualne bo nic takiego nie moge poszukac na stronie Cenega
PL_CMDR Blue R Dziękuje napewno się przyda:)
Ostatnio zmieniony przez neo 14 Marzec 2010, 23:34, w całości zmieniany 2 razy
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum