Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gothic seria gier RPG która zachwyciła tysiącom graczy. Mi także.
Gothic 1, 2+NK. Jak dla mnie najlepsze gry tego typu . Pokonałem te gry każdą możliwą droga. Nie moglem się od nich oderwać.
Gothic 3 i Gothic 3 Zmierzch Bogow. Jak dla mnie tragediaaaaaa. Dużo buqów, laqi , brak rozdziałów (to co sobie ceniłem w poprzednich czesciach). Zmierzch bUgów tak to nazwę jest prawie nie możliwy do przejścia (chyba ze ktoś bardzo będzie chciał) Sam akurat przeszłem tylko podstawkę i nie było źle , ale to nie sama bardzo wciągająca fabula co wcześniej.
Arcania Gothic 4 - Jak dla mnie wielka nie wiadoma. Ale patrząc na allegro.pl to już się sprzedaje ta grę jako po 1 instalacji...To chyba jest źle. Dopóki się nie wyposażę w nowa maszynę nie ma co śnić o Gothicu 4.
Robie ankietę która z części jest dla was najlepsza .
Może ktoś wie więcej o Gothicu 4?? Moze ktos posiada?? Proszę się podzilic informacjami;)
Proszę o ocenę dla tej gry. Jestem ciekawy kto w klanie jest tez wielkim fanem sagi Gothic.
_________________ "A we mnie samym wilki dwa
oblicze dobra, oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie
wygrywa ten którego karmię"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 5 Grudzień 2010, 16:44
Nawet nie graj w Arcanie, mega syf, kumpel na to cholernie długo czekał, kupił w dniu premiery i po 2 godzinach przeklinał tą decyzje... A gostek robi machnime w Gothicu 1 i 2 <Jeśli oglądasz machnime z Gothica to gostek znany jest jako Sopran >
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#3 Wysłany: 5 Grudzień 2010, 16:56
Jak dla mnie 1 i 2 +NK były najlepszymi częśćiami . Ten klimat Ehhh . Gothic 1 to był moja pierwsza gra na PC .
W 3 też grałem , ale już tego klimatu nie było . Walka z orkami , to nie było już wyzwanie , jak w porzednich częściach .
O Arkani moge owiedziec tylko tyle ,co wyczytałem w necie . Nie zebrała zbyt pochlebnych opini .
Mam też polską perełę Two worlds 2 na PS3 . Ale jescze tego nie zacząłem .Brat sie tym bawi .
Ja doszedłem kolejno tylko do trójki. Zakończyłem ją z przyzwoitości... Schrzanili grę. Owszem. Walka z Orkami nie powinna być wyzwaniem, skoro jesteśmy super-hero, ale mogli chociaż zmienić przeciwników.. A nie, że po pokonaniu Orków wypadam na młodego wilka i ten mnie zabija! Jak można zostawić potworki pozostałe i osłabić orki? To rozwalało cały świat.
Jakby dali mocniejszych przeciwników, to byłoby zachowane...
Dla mnie najlepsza była 2+NK, ale tylko nieznacznie ponad resztę. Stara saga (1,2, Noc Kruka) to była kwintesencja Gothica!
Ps. Davlol. Z ciekawości. Jak gra offline może mieć lagi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum