Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Karol
Ulubiona Gra: Silent HUnter III
#1 Wysłany: 9 Marzec 2010, 22:36 Crash Dive tylko na 70 m? - to chyba jakiś kiepski żart!...
...I to jest coś co mnie najbardziej wkurza.
1. W czystym SH5 nie da się zejść poniżej tej głębokości! Aby to zrobić trzeba, albo zastopować silniki albo zmodyfikować pliki dotyczące U-Bootów. Spróbowałem się pobawić z tymi pilkami i rezultat jest taki, że opadam coraz niżej z V=15m/min a po wyszasowani wystrzeliłem na jakieś 30m nad wodę. Zanurzenia i wynurzenia są dosłownie błyskawiczne - prawie tak szybkie jak w trailerze.
Ale dobre i to.
2.Mod dodający nowy interface może i działa, ale i tak stare menu ciągle się pojawia i nie chce zniknąć! I nic nie da się z tym zrobić.
I jeszcze jedno - gdzie są wyświetlane morale załogi?
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#3 Wysłany: 9 Marzec 2010, 23:04
Naciśnij LEWY CTRL (o ile nie masz wgranych zegarów z SH IV) i będziesz miał podziałke głębokości po lewej zamiast ikon, daj na X5 i wyskoczy ci cała podziałka głebokości z bodajże 250metrami max
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Karol
Ulubiona Gra: Silent HUnter III
#4 Wysłany: 10 Marzec 2010, 11:51
Nie wiedziałem o tej fukcji menu. Dzięki!
3. Model zniszczeń jest czasami mocno przesadzony np. atakując konwój wystrzeliłem 2 torpedy na T3. Po drugim wybuchu cały tankowiec wyskoczył ponad wodę! Nie sądze aby torpeda była na tyle potężna aby tego dokonać.
4 Morale załogi - w menu załogi jest jej struktura, opis załogantów, ich umiejętności itp....a morale? Niech mnie ktoś oświeci, bo nic takiego tam nie widze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum