Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 15 Listopad 2009, 17:14 Problem z dzialami
Witam wszystkim mam taki problem z odnosnie modu GWX2.0, gdy wlanczam gre i plyne statkiem to nie mam dział jest jakas mozliwosc ich dodania?? Ten sam mam problem z modem Gwx 3.0 wczesniej jak gralem to mialem wszystko, dziala itp ale jak znow zainstalowalem gre i dalem tego moda to juz nie mialem tych dział... prosze o pomoc pozdr
statek mieć dział nie będzie.
Okręt (podwodny) może mieć...
A jaki okręt ma ten problem? Oraz jaka jest pogoda, bo może za bardzo buja i dlatego nie możesz wejść na działo.... Lub też podaj rok, bo w 1943 już działa zdemontowywano na U-Bootach
Pogode mam dobrą nie ma stormu, a z rokiem to zawsze daje 1939;) Z kazdym okretem mam problem nie ma kazdy dział tak jest w kazdym modzie ktory dam...mam teraz mod Italy part z gwx2.0 i chiałbym poplywac Vittorio Veneto Class Battleship on zastepuje u-boata klasy IXD2 pozdr;)
ja mam tylko 1 mod zainstalowany Italy part ale juz chyba problem rozwiązalem mam juz wszystkie dziala no prawie wszystkie nie mam jednego fota:http://img121.imageshack.us/i/92978599.png/
Czy ty nie wgrywasz moda przeznaczonego np. do GWX bez wgrywania GWX? Bo to po prostu jest wpis w pliku z uzbrojeniem, gdzie odwołuje się do działa, którego nie ma w pliku z działami.
wkleilem ten folder i mam dziala ale one mi nie strzelają... wybieram cel widac ze sie przesuwają ale nie oddają strzalu... moze trzeba jakis folder dodac zeby zadzialaly?
ok ok powoli to tak zrobilem mam moda Gwx 2.0 otwieram go i mam tak: MODS documentation readme.txt i program JSGME wchodze do folderu mods i tam mam folder WarshipModV2.0 wchodze do niego i mam foldery MODS i data kopiuje folder MODS i wklejam go do głownego folderu gry (folderze znajdują sie ItalyPart, GermanPart I,II,III) i jeszcze wklejam program JSGME do glownego folderu gry i go odpalam i przenosze Italy part do Activated Mods i odpalam gre;) noi włanczam gre i mam Statek podmienionego za Ubota i nie mialem dział wiec wkleilem folder Library tak jak mi radziles i mialem te juz dziala ale nie strzelają mi... i tez jest 2 problem jak napisalem u gory ze nie mam jednego dziala Fota:http://img121.imageshack.us/i/92978599.png/
Inaczej juz nie wiem jak napisac jak to zrobilem heh xD pozdr
A po co go wyjmujesz z folderu MODS? Przecież JSMGE właśnie stamtąd aktywuje mody..
Bo wychodzi, że źle aktywuje się mod, skoro nie dogrywa ci amunicji do działa...
Hmmm... A Warship mod wyszedł w wersji dla GWX? Bo ja znalazłem tylko wersję dla 1.4. Możesz mi podać, skąd pobrałeś tego moda, abym sam mógł też sprawdzić u siebie to samo?
Maczek, bo chcę zrobić krok po kroku to samo co ty. Jakbyś znalazł, skąd pobrałeś byłoby mi łatwiej. Bo tak to nie wiem. Może wersja, którą masz jest uszkodzona, może coś źle kopiujesz. Na sucho nie da się tak łatwo pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum