Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Z tego co sie orienuje to jutro mamy ostatni dzien rankingu. Mam nadzieje ze spotkamy sie jutro w licznym gronie i fajnie zakonczymy te 0,5 roku ciezkiej walki.
Moja propozycja.
Chcialbym zaproponowac do hostowania swoja nowa misje "Nowa Nadzieja". Dobrowolnie zrzekne sie tonazu z tej misji, aby nie byc posadzonym o "ustawki".
Z tym, że to trochę nie tenteguje regulaminu?
Ale nawet jak nierankingowy, ja postaram się być Mam już zainstalowaną grę i zobaczymy, jak zardzewiałem ostatnio.
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 246 Skąd: Olsztyn
#4 Wysłany: 29 Czerwiec 2010, 19:06
Noo, jeżeli ostatni to i ja postaram się popłynąć jednak nie mogę obiecać, że będę na pewno.
I skoro mamy popłynąć towarzysko (nie rankingowo) to myślę, że propozycja Tesa jest ok.
Ja przynajmniej jestem za.
Ostatnio zmieniony przez PL_petryko6 29 Czerwiec 2010, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 29 Czerwiec 2010, 19:28
Ja niestety nie dam rady popłynąć z Wami.
Powodzenia !!!
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum