Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: neo
#1 Wysłany: 15 Marzec 2010, 21:07 wybór trudności
Czegoś chyba nie rozumiem:)
ustawiam sobie realizm na 100% wchodzę w kampanie jest wybór trudności gry tam wybieram normalna i jak płynę to przy pierwszym ataku wszystkie odległości prędkość itp określa mi z automatu a chciałem sam w końcu ustawiłem realizm 100% :bum
Ostatnio zmieniony przez neo 15 Marzec 2010, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Czegoś chyba nie rozumiem:)
ustawiam sobie realizm na 100% wchodzę w kampanie jest wybór trudności gry tam wybieram normalna i jak płynę to przy pierwszym ataku wszystkie odległości prędkość itp określa mi z automatu a chciałem sam w końcu ustawiłem realizm 100% :bum
Bo ty nie wybierasz trudności kampanii, a poziom realizmu w kampanii. Ten z opcji i ten w kampanii, to dwie różne rzeczy...
Więc jak na starcie kampanii ustawiłeś "normalny", to włączył się "normalny" realizm, w którym jest automat.
Ale... Jeżeli Zaczniesz kampanie na "normalnym" to możesz zmienić poziom trudności będąc w biurze. Obracasz kamerę w lewo i tam jest radio. Kliknij na nie i zmieniaj ustawienia gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum