Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 4 Maj 2010, 18:39
Jak najbardziej chętny, lecz ten weekend odpada, mam syna komunistę .
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 4 Maj 2010, 22:18
SurG30n napisał/a:
Super to moze ustalmy odrazu gdzie i kiedy . Moge dzis jakos sie zgadamy
PS.Nadal niewiem jakie mody uzywacie sciagnelem wszystko z dzialu download , tylko co ma byc wgrane piersze .
PS. Nadal czekam na odzew od PL_U96 w sprawie Vertilo pass i log juz mu dawno wyslalem.
PL_Cmd_Jacek daj mi znac na GG lub na PRV
Nie mam żadnego doświadczenia w Sh4 na Multi, to co płynąłem do tej pory to czyste SH4 w wersji 1.4. Ale na mody jestem otwarty. Jakieś sugestie ?
Imię: Gregory
Ulubiona Gra: SH2 V DC , SH3 i byc moze SH4 lub 5
#7 Wysłany: 6 Maj 2010, 10:24
Eh ja mam 1.5 wiec mam nadzieje ze niebedzie to sie bruzdzilo podczas rozgrywek . Patch 1.5 mam po Uboot M. .Niewiedzialem ze mozna sie wcielic w zywego dd w SH4 !!!! . Panowie to kiedy zrobimy male co nieco ?
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#8 Wysłany: 6 Maj 2010, 10:56
Będzie bruździło, musiałbyś odinstalować całego SH4 i zainstalować ponownie BEZ dodatku.
Zapytamy naszego uboat killera - Finka kiedy by miał czas.
Aha, zdaje się że tylko 3 osoby oprócz hosta mogą grać (jeśli DD ma być ludzki).
#13 Wysłany: 8 Maj 2010, 17:19
mnie pasuje
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#14 Wysłany: 8 Maj 2010, 17:35
Chętnie bym się przyłączył niestety mimo najszczerszych chęci i wysiłków z mojej strony nie potrafiłem jak dotychczas opanować kalkulatora w SHIV i prawdopodobnie dam sobie spokój i odpuszczę sobie tą serię łowcy
#15 Wysłany: 8 Maj 2010, 18:57
Pytanko laika, a może zagrać na zestawie modów, jak w dawnym rankingu SH4 ? Płynęliście mnóstwo patroli - pewnie jakieś ważnie powody były, skoro podstawowa wersja 1.4 poszła w odstawkę.
#17 Wysłany: 8 Maj 2010, 20:03
PL_wolfx napisał/a:
Chętnie bym się przyłączył niestety mimo najszczerszych chęci i wysiłków z mojej strony nie potrafiłem jak dotychczas opanować kalkulatora w SHIV i prawdopodobnie dam sobie spokój i odpuszczę sobie tą serię łowcy
Tak trudno zmierzyć 2x wysokość masztu danej jednostki?
A ten film szkoleniowy widziałeś?
Imię: Stasiek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 432 Skąd: Polska
#18 Wysłany: 8 Maj 2010, 22:18
Nie grałem w SH IV bo nie mogłem przywyknąć no i nie ten klimat ,kilka razy podchodziłem nie wychodziło więc gra aut.... filmik widziałem może poćwiczę jeszcze bo mnie trochę " ciągnie" a jak wyjdzie zobaczymy może Finek kiedy znajdzie czas to zrobimy jakiś szkoleniowy patrolik dla laika czyli mnie
#19 Wysłany: 8 Maj 2010, 22:38
PL_wolfx napisał/a:
Nie grałem w SH IV bo nie mogłem przywyknąć no i nie ten klimat
Hehe, też tak miałem, do czasu jak zainstalowałem mod Jyunsen B - topienie konwojów Hamerykanów i Australijczyków, a w ogóle aliantów od razu poprawił mi humor w tej grze...
Hmmm, mocno po czasie pytam, ale czy nadal gracie w SHIV po sieci?
Na razie siedzę na laptopie żony ale myślę, że mógłbym się jakoś z Wami ustawić na patrolik )
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum