Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 5 Marzec 2013, 19:29 Zakup laptopa
Hejka,
Potrzebuję kupić laptopa/netbooka czy notebooka, a za bardzo nie orientuję się w ich wydajnościach i możliwościach.
Pułap cenowy to max 2000-2500 zł, generalnie będzie on stacjonarny z dostępem do zasilania oraz (mam nadzieję) zewnętrznego dużego TV (czyli taki przenośny "rdzeń").
Cel nabytku: głównie internet + filmy, trochę niezbyt wymagające gry (low/mid-end).
Wal śmiało w ASUS`a - seria K oraz seria X7 i wzwyż.
Masz do wyboru układy graficzne ATI jak i NVidia. Procesory podobnie - AMD i Intel.
Sam posiadam ASUS`a X73S i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolony Mam ten sam model lapa na którym walczy imć Tes. Sam widziałeś jego screeny z War Thunder więc wiesz już o co idzie
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 5 Marzec 2013, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#3 Wysłany: 6 Marzec 2013, 00:00
Tes ma ASUS'A N53S podlaczonego do leciwego 17" NEC'a . Ogolnie b. zadowolony. Jedyny minus to troche badziewna klawatura. Jak juz to bierz takiego z klawa w stylu Samsunga. Obowiazkowo procek ze zintegrowanym GPU (i5, i7 i podobne). Jak padnie glowne GPU, to przynajmniej pozostanie mjozliwosc ogladania filmow i przegladania www.
Jak juz to bierz takiego z klawa w stylu Samsunga. Obowiazkowo procek ze zintegrowanym GPU (i5, i7 i podobne). Jak padnie glowne GPU, to przynajmniej pozostanie mjozliwosc ogladania filmow i przegladania www
Nie tylko! Można będzie wtedy również pograć w starsze gierki, a nawet w WT na niskich detalach - pisałem o tym w temacie WT:Battleships.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum