Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Operacja ' Bradda Head'
1940.03.01 godzina 17:00
U-booty: VIIB z 1939 (8 graczy)
Załoga: rekruci
Czas gry: 2 godziny
#ODPRAWA
Brytyjski konwój płynie do Liverpoolu. Dowiedzieliśmy się o nim zbyt późno by zaatakować go na otwartym morzu - dlatego musimy uderzyć w tej cieśninie.
Udało nam się zebrać osiem ubootów na jego drodze.
Dobra.
W_Wilk wyprzedził Harpe'go i zbliża się do Tesa
Von_Harpe tym patrolem wyprzedził autora misji
Iroks przegonił Andrewa i zmierza do Zyzia
A petryko6 zaczął budować swoją pozycję. I wskoczył na 18 miejsce, ale ciągle się wspina
Walka trwa do samego końca
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#3 Wysłany: 22 Maj 2010, 11:31
Woow Harpe what a nice shooting. But why there are no DDs ?
Nie ma co Harpe rozniósł kownój na strzępy. Ach jaka szkoda, że ostatnio z czasem u mnie krucho.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ostatnio zmieniony przez PL_Cmd_Jacek 22 Maj 2010, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
It was a good Mission and I had a Lucky Day yesterday.
Jacek U know when the dds dont attack me,Im peaceful. Cheers!
I hope Im gonna see u on the next mission!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum