Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Cos, na czym myslalem od dluzszego czasu. Juz jestem po pierwszych testach i jestem baaardzo zadowolny. Misja nosi nazwe "Nowa Nadzieja" - "The New Hope". Wiecej szczegolow nie zdradzam, coby nie zepsuc smaczku
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#4 Wysłany: 6 Czerwiec 2010, 10:59
No zapowiada się fajnie, mogę przetestować
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
"Nowa Nadzieja" - "The New Hope"
U-Booty: XXI (1944)
Czas misji: 1,5h do 2h
Zaloga: rekruci (recruit)
20 XI 1944 g 09:30
Pogoda: piekny, sloneczny poranek.
--- TLO HISTORYCZNE ---
Jest rok 1944. Uboty sa w pelnym odwrocie na wszystkich akwenach II wojny swiatowej. Kleska jest tuz, tuz. Jednak Uboatwaffe nie rezygnuje z walki.
--- ODPRAWA ---
Dostapujecie zaszczytu wyprobowania w boju najnowszego dziela Krigsmarine - jednostki typu XXI. Dowodztwo poklada w nim wielkie nadzieje na zmiane losow wojny. Do boju bracia!
With special dedication for Von Harpe!
PL_tes
v1.0
31/05/2010
Dzisiaj dalismy czadu z ta misja. Mam nadzieje, ze bawiliscie sie dobrze mimo tylko KIA . Ja, co tu skromnie mowiac bawilem sie w najlepsze, nawijajac jak pokrecony na Vento. Misja ma jak dla mnie przefantastyczna scenrie. Ten wschod slonca jest po prostu boski. Coz, wiadomo czyja to robota
... and I hope Von Harpe you will have chance to play this mission too. It's especially dedicated for You. Cheers!
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#10 Wysłany: 9 Czerwiec 2010, 15:26
Eh, ja za dużo grałem w misje, gdzie eskorta bomby może tylko zrzucać, bo płynął jeden typek za mną, widzę, że jest trochę daleko ode mnie, nie obrzuci mnie a tu nagle wystrzelił bomby w mój statek i kapa
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Z ciekawości: jakie było uzbrojenie ubootów?
Pytam, bo Finek swego czasu narzekał że ciężko zrobić dobrą misję pod typ XXI.
2 akustyki, ale w magazynie. Mnie wiecej po rowno FAT I, FAT III i TIII. Ale nie powiem Tobie teraz dokladnie ile ich jest.
Po doswiadzeniach z misji, wydaje mi sie, ze nie wazne co jest w magazynie, ale wazne jak gra gracz. Przezyc w 1944 jest na prawde trudno, nawet majac typ XXI.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum