Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
"Aniolowie smierci"
U-BOOTY: VIIC (1941), załoga: Zawodowcy, CZAS MISJI: 2 godz
19/05/1941 g. 20:00
POGODA: Czyste niebo, slaby wiatr
Wojna opiera sie na zdobywaniu pola , jak w szachach . W tym wlasnie celu , kazda ze stron probuje zdobyc przewage w danym regionie. Nie zawsze jednak proby wysadzenia desantu okazuja sie pomyslne .
Jeden z ubootow natrafia wlasnie na konwoj , ktory po dwoch nieudanych probach wysadzenia wojsk powraca do bazy .Sytuacja sie wiec zmienia .Aniolowie smierci gdzies sa w poblizu .
---ODPRAWA---
Waszym zadaniem jest wyeliminowac kazda jednostke , ktora zagraza naszej dominacji w tym regionie.
Udanych lowow! PL_Szczur
Nie trzeba było długo szukać konwoju bo było widać dymy. Niestety byłem mocno oddalony i dużo czasu zużyłem na dogonienie go. W związku z powyższym konwój mi dość szybko uciekł. Statki nie bardzo chciały tonąć i musiałem je dobijać a niektóre trafione uciekły. Eskorta dość agresywna.
Imię: Piotrek
#2 Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 08:31
Po pierwsze petryko dzielisz się tym stateczkiem ?
Po 2 zbugowało mi grę w momencie oglądania dd który latał, obejrzałem okolicę i zgrzyt w momencie obrócenia peryskopu w jego stronę.
Eskortę to wszyscy na siebie ściągnęliście z tego co widziałem, wilku też mi robił przypał (fotka poniżej), ja po cichutku uciekam od miejsca zagrożenia, a tamten pchał się tam na pełnej parze.
Ostatnio zmieniony przez PL_Iroks 16 Czerwiec 2010, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Piotrek
#4 Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 15:24
nie, mały retusz zdjęć bo standardowo nic nie widać
także nie zgadzam się ze statusem kia liczone, ewidentnie był bug, a w takich sytuacjach jest na korzyść gracza
Imię: Władysław Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 252 Skąd: Warszawa
#5 Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 16:13
1. co do KIA to mój zapis wynika z regulaminu, tutaj mogą pomóc tylko moderatorzy.
2. nigdy w konwoju nie pływam szybko bo to grozi łatwym wykryciem i staram się omijać eskortę, tym razem również mnie nie znaleźli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum