Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#1 Wysłany: 12 Czerwiec 2010, 11:59 Gra się nie odpala :beksa:
Przy próbie odpalenia wyskakuje taki komunikat:
Wyskakuje to samo przy czystej wersji SH3 jak i przy UBM, w momencie kończenia ładowania MISJI (pasek tak w około 90%).
Co ciekawe, wiele programów tak mi klękło i ni chce się odpalać, nawet taki multiuploader imageshack do plików graficznych czy GG.
To ma związek z tym PW ? Bo jeśli tak to wiesz jak pisałem mi gra się sypała
po jakiś 5-30 minutach grania. A tu jak "klękło" jeszcze kilka innych programów to może
system się sypnął trochę ?
#3 Wysłany: 12 Czerwiec 2010, 13:42
Może...
Choć reinstall systemu to ostatnia rzecz jaką bym chciał zrobić.
Zainstalowałem jakiś czas temu TuneUp2010, ale skończył się już darmowy okres próbny... takie to życie. Ale być może rzeczywiście należy dokonać terapii wstrząsowej... dla systemu i usera.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 12 Czerwiec 2010, 13:56
czas na format Andrev
Ostatnio zmieniony przez sOnar 12 Czerwiec 2010, 13:57, w całości zmieniany 1 raz
#9 Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 20:34
Problem zdiagnozowany i rozpoznany.
Przyczyną okazał się firewall, a w szczególności COMODO którego mam z racji bardzo wysokich not (wg tego źródła) i do tego dostępny za free... ale jak się okazuje bardzo trudny w konfiguracji.
Problem tworzył moduł Defence+ / ochrona proaktywna, który nijako z rozpędu blokował uruchamianie nieznanej aplikacji (środowisko 3D) przez znaną aplikację (SH3.exe).
weryfikacja i dodanie pliku SH3 do zaufanych rozwiązało problem...
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 16 Czerwiec 2010, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
sOnar [Usunięty] Kommodore
#10 Wysłany: 18 Czerwiec 2010, 17:34
Miałem Comodo. Dobra rzecz. Nie wiem czy znów nie zainstaluję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum