Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Piotr
#1 Wysłany: 20 Lipiec 2010, 00:33 Dziwne akcje
Witam...Zdarzyło mi sie to juz kilkakrotnie..Zostalem delikatnie poturbowany nic poważnego z raportu uszkodzeń i załogi...Po zanużeniu na głebokość nie większą niż 150 stup i minieciu mniej wiecej minuty następował nagły zbieg okolicznośći, zaloga melduje o duzych uszkodzeniach i okręt zaczyna bardzo szybko nabierać wody i tonąć. Zaczym zdąże zrobić cokolwiek to jest za póżno nawet awaryjne wynurzenie nie przynosi żadnego skutku. To trwa pare sekund...Niewiem czy jest to błąd (mi się tak wydaje) a czy może coś innego...Jeśli ktoś wie co jest grane to prosze o pomoc....
Imię: Piotr
#5 Wysłany: 20 Lipiec 2010, 22:32
Ja teraz plywam okretem klasy Tambor...Ale wczesniej na okrecie Gato tez mialem taka sama sytuacje...Ja mysle ze to blad gry...Przynajmniej u mnie jest duzo bledow co do uszkodzen i naprawy podzespolow...np.w jednym patrolu samolot uszkodzil mi antene, radar...zaloga go po jakims czasie naprawila i powinno byc okey. A tu takie rozczarowanie ze co jakies od 5 do 10 minut z nowu mi komunikowali ze radar jest uszkodzony, a nie bylem przez nikogo atakowany. To ja znowu naprawa i po chwili radar znow dziala....Ale minela chwila i znow melduja uszkodzenia radaru i nie dziala....To mnie troche rozczarowalo...Az takie bledy...??? I tak bylo do konca patrolu....Wy tez macie takie bledy????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum