Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kto zagra w finale obecnych mistrzostw świata w piłce nożnej.
Wybieracie dwa zespoły które waszym zdaniem zagrają w finale.
Glosować można do piątku do godziny 16:00. Później zobaczymy czy
komuś udało się dobrze wytypować. Macie obrazek do pomocy.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 12:53
Półfinały:
Ghana - Brazylia
Niemcy - Hiszpania
Finał:
Brazylia - Niemcy --> Mistrzostwo dla Brazyli
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Ja obstawiam że w finale spotka się Brazylia z Niemcami.
A jak rzecze stare przysłowie "piłka nożna to taka gra gdzie 22 graczy biega za piłką a wygrywają ... "
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#7 Wysłany: 1 Lipiec 2010, 23:33
Witam.
Może być tak, że nie zagra w finale drużyna z Europy.
Finał: Brazylia - Argentyna
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#10 Wysłany: 2 Lipiec 2010, 21:15
Nie zrozum mnie źle "Endrju" - nie to żebym nie lubiał Holendrów.
Tylko wątpię, żeby Holandia wygrała w finale z Argentyną, Germanią lub Hiszpanią.
Źle im nie życzę (nie cierpię Niemców i Hiszpanów) ale dalej już raczej nie dojdą.
"Gdyby" nie ten "samobój" wynik byłby zupełnie inny.
Co ten Gulio Ceasare dzisiaj wyprawiał Wstyd
P.S. Kabaret będzie jak Urugwaj z Ghaną przegra
Pozdrawiam serdecznie - Shilton znad Brynicy
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 2 Lipiec 2010, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Heh mimo że stawiałem na Brazylię, ciesze się że odpadli.
Bo "po cichu" liczyłem na Oranje, w końcu gdyby nie "pomarańcza"
nie to by nie był by PL_Marco tylko jakiś inny PL_
No cóż mój typ na finał już się nie spełni (no może w 50% jeszcze).
#16 Wysłany: 4 Lipiec 2010, 00:22
Taaa...no to Hiszpanie wymęczyli zwycięstwo.
Szkoda mi tego Paragwaju.
Niemcy - Argentyna 4:0 Totalna kompromitacja Argentyny
Kogo typujecie na zwycięzcę meczu Hiszpania - Niemcy
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 4 Lipiec 2010, 00:23, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#18 Wysłany: 5 Lipiec 2010, 19:15
Ależ Panowie... Niemcy wygrają ten mundial nie dlatego, że dobrze grają, ale dlatego, że nikt inny go wygrać nie może... Zwycięstwo Niemiec jest "uwarunkowane historycznie"
WorldCup.png
Plik ściągnięto 10 raz(y) 108.77 KB
_________________ Kiedy woda pędzi, by wypełnić próżnię, która kiedyś byłą wnętrzem okrętu podwodnego, iskierki życia gasną...
Ależ Panowie... Niemcy wygrają ten mundial nie dlatego, że dobrze grają, ale dlatego, że nikt inny go wygrać nie może... Zwycięstwo Niemiec jest "uwarunkowane historycznie"
ekm, ekm
Jednak to ośmiornica miała rację
Zaraz sobie zobaczymy czy ktoś typował finał Hol - Esp
Brawo ! kolega danio25 trafnie wytypował finalistów tegorocznych mistrzostw świata
rozgrywanych w RPA. Może pokusi się o to aby powiedzieć kto według niego
ten finał wygra ?
Jeszcze raz gratulację !
PS. Go "Oranje" Go !
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 7 Lipiec 2010, 22:36, w całości zmieniany 2 razy
sOnar [Usunięty] Kommodore
#20 Wysłany: 7 Lipiec 2010, 22:55
Danio25 typował Holandia-Hiszpania i tak się stało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum