Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Spodziewamy się tutaj konwoju. U86 śledził go w ciężkim sztormie. Narzekali, że alianci ścigali ich na powierzchni jak 'po sznurku'. Nagle jego radiostacja zamilkła. Biorąc pod uwagę doświadczenie załogi tego U-boota - coś tu śmierdzi. Czyżby alianci stosowali jakieś nowe urządzenie?
#ZADANIA
Zaatakuj konwój i przetrwaj. Uważaj, bo alianci mają coś nowego co pomaga im namierzyć U-boota na powierzchni. Nie wiemy co to jest... niestety...
---------------------------------------------------
Nie jestem pewny co do statusu Kulipiego (byłeś atakowany?)
i reszty bo już późno, więc jakby coś to piszcie.
Ja powiem tylko że gdyby T2 który dostał już 2 torpedy zszedł
to moje ego było by zaspokojone, a tak pozostał niedosyt
że tankowiec odpłynął generując chmurę dymu...
Patrol z gatunku tych spokojniejszych, Eskorta mi nie przeszkadzała
(wyjątek ping w dosłownie ostatniej minucie gry) więc też wszystkie
torpedy były celne (została w magazynie tylko jedna).
A i ciekawostka taka ze na "imprezę" dotarłem dopiero po godzinie płynięcia.
PS. Oczywiście nie wytrzymałem "ciśnienia" i C2 nie przepuściłem, mimo że
kosztował aż 3 torpedy.
ogolne.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 86.6 KB
szczegolowe1.jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 122.5 KB
szczegolowe2.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 122.64 KB
c2.jpg
Plik ściągnięto 17 raz(y) 33.63 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 16 Październik 2010, 17:19, w całości zmieniany 7 razy
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#3 Wysłany: 14 Październik 2010, 14:00
Fajna misja, i jak dobrze zwrócił uwagę Dawid, mam KIA niestety. Ta misja podobała mi się, ponieważ była fajna równowaga. Było co topić i DD - ki były niezłe.
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#4 Wysłany: 14 Październik 2010, 15:52
No ładnie ,a myśłałem ,że to na naszym serwerze nam dobrze poszło . Nasze osiągnięcia nie były tak spektakularne ,ale wszyscy przeżyli i każdy coś zatopił .
Dzieki PL_tesowi za hostowanie .
Nie wiem kto raport zrobi , bo ja nie mam uprawnień .
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#9 Wysłany: 16 Październik 2010, 09:11
Byłem zalogowany . Myślałem ,że to się robi przez "Ranking " -> " Dodaj raport " , bo jak chciałem właśnie w ten sposób ,to wyswietlał się komunikat o braku uprawnień . Ale jeśli można to pominąć ,to spoko . Następnym razem dam rade .
Ostatnio zmieniony przez janko175 16 Październik 2010, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Byłem zalogowany . Myślałem ,że to się robi przez "Ranking " -> " Dodaj raport " , bo jak chciałem właśnie w ten sposób ,to wyswietlał się komunikat o braku uprawnień . Ale jeśli można to pominąć ,to spoko . Następnym razem dam rade .
To było na stronie. Ale to już dawno przepadło, bo za dużo zmian było, a zmiana na stronie = $$$.... Wiec na razie na forum robimy i wszystkim jest dobrze
Tym oto patrolem PL_Supertux jako pierwszy "zepchnął" jedną z trzech karier poza zakres liczenia (w sensie: Miał 3 kariery z tonażem zamknięte i właśnie jedną z nich wypchnął).
Zaczyna się walka karier
Życzę dalszych sukcesów w poprawianiu swoich wyników!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum