Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Myślę,ze temat podstawowy w tym dziale z uwagi na to,że akurat ten mod jest niezbędny w SH5 lecz wielu ma problem z instalacja tego moda,wiec proszę bardziej doświadczonych o napisanie tutorialu w tym temacie.
Hmm, szczerze pisząc to nie bardzo wiem, jaki jest problem z instalacją tego moda?
Osobiście mam zainstalowane około 30 różnych modów - w tym całą paczkę modów Dark Wraith. Każdy z nich instalowany był za pomocą JSGME (do pobrania w dziale Download dla zarejestrowanych użytkowników Forum). Nigdy nie miałem żadnych problemów z instalacją.
Opisz proszę na czym polega Twój problem i zaraz znajdziemy rozwiązanie
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Łukasz
Ulubiona Gra: Silent Hunter,Sniper Elite i inne w tematyce WW II
Wiek: 44 Dołączył: 27 Cze 2012 Posty: 22 Skąd: Międzyrzecz
#4 Wysłany: 4 Lipiec 2012, 01:36 :)
Widzę,że jako mocno początkujacy "młody wilk":P trafiłem pod odpowiedni adres...problem polega na skonfigurowaniu moda tzn co i jak podmienić co wybrać(którą opcję moda)żeby w grze działało bez zakłóceń i spełniało swoja role(to co ja mam lekko się różni od tego co oglądam na różnych filmach).Wiem,że być może durno truje ale z czasem mam nadzieje ze będę miał coraz mniej pytań wraz ze wzrostem doświadczenia i wiedzy.:)
Ostatnio zmieniony przez lukasz12012 4 Lipiec 2012, 01:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum