Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam
Nie wiem czy ktokolwiek oprócz mego przyjaciela Boola mnie pamięta. (Nie cukruje Adam;) ) Pływałem kiedyś po wirtulanych morzach Polishseamen, pisałem trochę o historii. Pomagałem OLOwi wraz z przyjaciółmi zakładać ten klan... Potem z czasem jakoś tak się nasze drogi rozeszły... Obowiązki rodzinne i służbowe itd, itd. Z czasem mój nick stracił wirującego diabełka i PeLka gdzieś odpadła... Ale to nic. Nie pogniewacie się chyba jak od czasu do czasu skrobne coś na forum?
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#3 Wysłany: 2 Grudzień 2010, 20:49
Witam ponownie
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: Adam Pomógł: 9 razy Wiek: 64 Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 202 Skąd: Pruszków
#5 Wysłany: 2 Grudzień 2010, 21:17
No nareszcie raczyłeś coś napisać. Mam nadzieje ze będziesz częstym gościem na forum i Vento wiem wiem nie lubisz komunikatorów głosowych ale.... i czekamy na ciekawostki z II WŚ jak to dawniej bywało. A diabełka gdzieś mam Twojego, zaraz go wrzucę na Awatara
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
Ostatnio zmieniony przez Boolo 2 Grudzień 2010, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Witam, zasadniczo się nie znamy, ale ja Ciebie kojaże właśnie
po tym awatarku (dużo czytywałem stare forum) i nie wiem czemu
ten awatar się stracił, bo pamiętam chyba na tym forum też był
widoczny, prawda ? Możliwe że coś na forum się popsuło.
W każdym razie, dołożę starań aby awatar się znalazł.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 2 Grudzień 2010, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum