Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Anglicy drogą morską transportują masę sprzętu do Scapa Flow. Naszym zadaniem jest przerwanie tego niecnego procederu. Doświadczenie mamy na morzu niewielkie ale to nie oznacza, że damy sobie w kaszę dmuchać!
Popłynęliśmy patrol testowy. Ubiłem dwa frachtowce i niszczyciel - po czym zaliczyłem KIA.
ORP_Baltyk i PL_Reaven nie mieli sukcesów ale zaliczyli po jednym trafieniu. Misja do drobnej poprawki bo eskorta jest za ostra jak na te czasy. Tak czy siak dobrze się bawiłem
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#2 Wysłany: 14 Luty 2011, 09:32
Przyjemny patrol w miłym towarzystkie wielka szkoda że wywaliło supertuxa
Niestety kilka prostych błędów podczas podchodzenia do konwoju sprawilo iż ściągnąlem sobie nad głowe dwa niszczyciele. Po dość długiej i skąplikowanej operacji o kryptonimie NU PAGADI ! udało mi się uciec i wejść w do konwoju niestety brak torped (wystrzelane podczas ucieczki) sprawiły iż zaliczyłem tylko uszkodzenie jednejk wiekszej jednostki (juz nie pamietam jakiej). Ogólnie patrol bardzo miły i przyjemny troche eskorta nękała jak na te lata ale ogolnie było bardzo fajnie.
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
o tak black swan dawal sie pzez caly czas we znaki az sciagnal mi na glowe kumpli i niemialem szans nawet pomarzyc o podejsciu pod konwuj a co dopiero malutkiego huntinga zapodac ale patrolik fajny spedzony w milym towarzystwie
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#5 Wysłany: 14 Luty 2011, 15:01
A ja mam niestety ciąg dalszy problemów z kompem. Muszę się w końcu zmusić i wysłać go do serwisu.
A byłem juz tak blisko, minąłem ABeka, który mnie jednak zaczął pingować. Już miałem mu władować torpedę, gdy pojawia się czarny ekran i zwis sytemu.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum