Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Krzysztof
Ulubiona Gra: Silent Hunter ( wszystkie czesci )
#1 Wysłany: 13 Marzec 2011, 12:26 Mod urerealniający pływanie.
Mod urerealniający pływanie.. Chcę przez to powiedzieć, czy isteniej mod w którym np. Podczas sztormu albo wysokich fal rzuca U-BOOt-em na lewo i na prawo itp.
Wydaje mi się że płynie trochę za sztywno.
I jak wybrać swojego ubota w edytorze
Ostatnio zmieniony przez Hunter 13 Marzec 2011, 12:55, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 13 Marzec 2011, 18:02 Re: Mod urerealniający pływanie.
Hunter napisał/a:
Mod urerealniający pływanie.. Chcę przez to powiedzieć, czy isteniej mod w którym np. Podczas sztormu albo wysokich fal rzuca U-BOOt-em na lewo i na prawo itp.
Wydaje mi się że płynie trochę za sztywno.
To możesz sam zrobić za pomocą pewnych stałych, które są dostępne do modowania. Niestety nie wiem jakie i gdzie je znaleźć (coś mi świata, że coś takiego widziałem) ale zawsze pozostaje SUBSIM.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 29 Marzec 2011, 07:58
"Swojego" uboota możesz wybrać poprzez mod Multiple-UI autorstwa TheDarkWright.
Jedna z opcji umożliwia zmianę numeru - czyli właśnie wybór "swojego" uboota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum