Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystkich! Jestem nowy na forum, więc pewnie wypadałoby napisać coś o sobie
Aktualnie gram w SH4 z dodatkiem u-boot missions, ale mam w planach kupić dzisiaj SH III, żeby w przyszłości móc poszaleć w sieci (z tego co się zorientowałem to, w IV gra mnie osób, prawda to?). Na wasze forum trafiłem przypadkiem szukając porad dla początkujących podwodniaków. Niedługo pewnie zaspamuję wasze forum pytaniami, więc... bądźcie gotowi
Tak więc... Stopy wody pod kilem!
P.S. Czy podzielacie moją opinię, że najlepiej obserwuje się tonące tankowce T3(<3) lub inne statki wroga w rytmie Ghost Of The Navigator?
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#3 Wysłany: 28 Grudzień 2010, 13:03
Witam.
Co do pierwszej kwestii to prawda, w SH3 gra więcej osób niż w SH4 tu u PS'ów (Bodajże różnica jest 3 lub 2,5:1 dla SH3) ale jest plan by niedługo ruszył ranking w SH4 więc tu to bym się nie martwił na twoim miejscu...
Matrose, Pasterz i Andrev pytań się nie boją (chyba).
Podzielam twoją opinie jeśli chodzi o T3 (w UTW to po prostu wygląda bosko... plus ten dym zasłaniający resztę konwoju <3) ale ja raczej wole je rozwalać przy kawałkach które są w tym modzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum