Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 10 Kwiecień 2011, 10:46 Mein Weg nach USA
Tak sobie czytam temat o inwestowaniu w XXI.... I chyba to coś, czego potrzebowałem...
Bo mam ochotę na rejs do USA i z powrotem na IX. A może to właśnie odrdzewienie jakiego potrzebuję.
A ponieważ Single Player grywam na GWX (lubię te wypasione DD, co przez 3h potrafią gonić) z .... z..... .. JAK SIĘ TO KURDE ZWAŁO....... ..... SH3 Commander!
To mam pytanie... Która to flotylla tam pływała?
Imię: Paweł
Ulubiona Gra: SH III/ Moh:AA/ i wiele innych Pomógł: 2 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 357 Skąd: Sosnowiec
#2 Wysłany: 10 Kwiecień 2011, 11:38
O ile się nie myle to bodaj 7 stacjonująca w Lorient, czasem też z bazy w Brest zdażały mi się wypady daleko w strone stanów (nie pod samo wybrzeze bo plywam VIIB).
_________________ "Najsłabszym pkt najsilniejszych jest ich niepohamowana pewność siebie..."
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#5 Wysłany: 10 Kwiecień 2011, 13:19
Flotylle są chyba tak samo jak na czystym SH III
A dokładnie u-booty typu IXB i IXC stacjonowały w Lorient a to jest mój drogi druga flotylla
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#7 Wysłany: 11 Kwiecień 2011, 13:31
Zależy, w którym roku chcesz Finek pływać, bo w 42 czy 43 jest fajna flotylla w Bordeaux tylko z typem IX. Wiem, bo też gram na GWX (lekko zmodyfikowany, ale to tylko peryskopu dotyczy) i SH3 Commanderem.
EDIT: Sprawdziłem, dokładnie jest to 12 flotylla, z 1943 roku, używali głównie IXC i IXD, i tak jak napisałem, mieli bazę w Bordeaux
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Ostatnio zmieniony przez PL_Szylol 11 Kwiecień 2011, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum