Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#1 Wysłany: 28 Kwiecień 2011, 10:25 Pytanie o mody do gry
Nie gościłem tutaj dość długo. Brak czasu na czytanie forum i samą gre. Praca, praca, praca... Całe szczęście, że praca daje mi dużo satysfakcji inaczej bym chyba ześwirował. Rekord, to praca przed kompem 23 godziny 30 minut, z przerwami na jedzonko i kibelek
no ale do rzeczy...
Chciałbym wrócić do SH5. W związku z tym przejrzałem wczoraj masę postów, ale nadal nie jestem do końca świadomy wszystkich modów i tego jak na obecną chwilę może wyglądać SH5.
Prosiłbym, żebyście wypisali podstawowe mody, które uważacie za niezbędne do gry i te, które podkręcają otoczkę wizualną.
Z góry dziękuję.
pozdrawiam
Sokół
Ostatnio zmieniony przez Sokół 28 Kwiecień 2011, 10:26, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Elek Pomógł: 2 razy Wiek: 70 Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 101 Skąd: Warszawa
#2 Wysłany: 28 Kwiecień 2011, 20:02
Ja używam w tej chwili takiego zestawu.
Zmieniłbym w tym, co nieco, ale nie mogę zalogować się na subsim i nie mogę pobrać innych modów, bo niektóre są tylko tam dostępne.
Tu na forum w dziale SH5/Download niestety królują w większości jakieś starocie.
Moim zdaniem najważniejsze mody to:
NewUIs_TDC, IRAI, FX_Update, Real Environment.
Dobry na początek jest też zestaw jaki proponuje PL_Cmd_Jacek w topiku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum