Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wczorajszy, ostatni już w tym rankingu patrol, (co uzmysłowił mi dopiero Gregory) odbył się (co tu dużo ukrywać) dzięki kolegom ORP, którzy dołączyli do mnie i Gregorego około 21-szej. Tym razem "Terytorium wroga" okazało się dużo przychylniejsze. Chociaż pogoda nie była łaskawa, każdy z nas wrócił do bazy cały i zdrowy z kilkoma tysiącami ton w plecaku. Dzięki za wspólną grę i do zobaczenia na wirtualnych wodach (w rankingowych i nie tylko patrolach).
P.S.
Z okazji Dnia Dziecka, wszystkim dzieciom życzę samych słonecznych dni, piątek (szóstek) na świadectwie i dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich wakacji. Do życzeń dołączam piosenkę.
Ja również dziękuję za wspólną przygodę na morzu, dołączam podziękowania ze strony Krakowiaka, Orkana, Orlika, Bałtyka i Kondora - szkoda, że nie mogli wszyscy być.
Do zobaczyska Wy Diabły Rogate !!!
A skoro dzieci na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo wyjadą.....
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#4 Wysłany: 5 Czerwiec 2011, 19:31
W prawdzie nie ma jeszcze podsumowania rankingu , ale jedno jest pewne . Zwycięzcą tej edycji został ORP_SĘP . Gratulacje
Mam za słabą range , ale dowódctwo chyba przychyli się do mojej prośby o nadanie odznaczenia dla zwycięzcy rankingu ,czyli :"Złotej torpedy"
Przy okazji dziekuje wszystkim za wspólną zabawe .
Złota torpeda.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 115.9 KB
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum