Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#1 Wysłany: 22 Kwiecień 2011, 11:07 Oddam za free
Jako że za bardzo poświęcam czas tej grze trzeba będzie z nią skończyć a konto moge komuś za darmo oddać.
Wiem że nie ma tam nic nadzwyczajnego ale na pewno od początku zaczynać nie będziecie
W garażu elitarny BT-2 z zamontowanymi modułami
Elitarny Marder z zamontowanymi modułami
Hetzer z najlepszym silnikiem i armatą 105 mm
Na koncie 80000 kredytow
Zbadany jest także PzKpfw III jak by ktoś chciał zmienić drogę
A u ruskich zbadany jest już BT-7 jak by ktoś chciał iść w drogę po T-34
Tak jak już mówiłem to nie jest wiele ale zawsze to nie zaczynacie od początku
Jak coś to złapać mnie na vento
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Imię: Piotr
Ulubiona Gra: WoT Pomógł: 1 raz Wiek: 51 Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 112 Skąd: Reda
#2 Wysłany: 5 Czerwiec 2011, 13:33
Czy to ogłoszenie wciąż aktualne ?
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Aktualnie brak Pomógł: 5 razy Wiek: 30 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 658 Skąd: oni mają tyle tonażu?
#3 Wysłany: 5 Czerwiec 2011, 14:04
nie konto już oddałem
_________________ Ford Mondeo Mk III ST220
Wysoko obrotowy silnik DURAtec ST 3.0 V6
226 koni. 7 sekund do setki, ponad 240 km/h maksymalnej prędkości.
Mój ulubieniec ze względu na osiągi i wyposażenie w stosunku do ceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum