Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Borys
Ulubiona Gra: Rome Total War 2
#1 Wysłany: 20 Grudzień 2018, 20:47 Problem z instalacją SH5
Witam
Mam problem z instalacją SH5 na Win 7 64bit
Na końcu instalacji pojawia się taki komunikat jak poniżej.
Mam teraz najnowsze sterowniki do Gforca a komp na pewno udźwignie grę.
Ten 191.07 rekomendowany jest jakiś stary i nie mogę go zainstalować a z niczym innym gra nie chce działać.
Miał ktoś taki problem ? Z góry dzięki za pomoc.
Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 03 Maj 2013 Posty: 4620 Skąd: Katowice
#3 Wysłany: 22 Grudzień 2018, 11:02
Nie masz co się przejmować. Ta weryfikacja po mojemu zawsze zamienia cyfrę setek sterownika na "1". Wiele razy pamiętam, że miałem wersję np. 377.xx i pokazywało 177.xx i oczywiście też komunikat, że nie spełniam wymagań. A wszystko działa normalnie
Imię: Borys
Ulubiona Gra: Rome Total War 2
#4 Wysłany: 22 Grudzień 2018, 23:01
Nie wiedziałem że to można olać. W oknie jest tylko jeden button "QUIT" i tyle, koniec imprezy. Z płyty opcja graj jest niedostępna tak jakby gra się nie zainstalowała do końca. Spróbóje na innym kompie a na razie SH 4 musi mi wystarczyć
Imię: Marcin
#6 Wysłany: 26 Grudzień 2018, 17:42
Witajcie,
zmieniłem laptopa na nowszy i chce zainstalować sh5 z TWoS ze starego lapka, tylko jest problem bo w nowym nie mam cd rom'a. Prubowałem przekopiować dyskiem zewnętrznym ale nic z tego nie wyszło.
Doradźcie coś
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#7 Wysłany: 26 Grudzień 2018, 18:37
von Monke napisał/a:
Witajcie,
zmieniłem laptopa na nowszy i chce zainstalować sh5 z TWoS ze starego lapka, tylko jest problem bo w nowym nie mam cd rom'a. Prubowałem przekopiować dyskiem zewnętrznym ale nic z tego nie wyszło.
Doradźcie coś
powinieneś mieć zarejestrowaną grę na Uplay-u. Zainstaluj go połącz się ze swoim kontem i ściągnij grę.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum