Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gładko wpełzłem do konwoju bez hałasu, kilka razy była okazja do uwalenia Clemsona ale przy takiej fali wolałem nie ryzykować. Na pierwszy ogień poszedł mały tanker, który zszedł po jednej torpedzie. Drugi był Cargo Steamer, który też zszedł po jednej torpedzie. Później w oko wpadł mi Large Merchat, w którego wystrzeliłem 4 torpedy, 3 doszły celu ale kulawy popłynął dalej. Gdy na ostatnie 25 minut gry po przeładunku 4 torped wspiąłem się na 13 metrów przyplątała się korweta, którą zdjąłem, ale zdążyła zawołać kolegów, szybko zacząłem się zanurzać i jakoś udało się przeżyć w głębinach.
SH3Img@30-10-2011_22.23.11_231.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 160.2 KB
SH3Img@30-10-2011_22.23.38_410.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 181.82 KB
Ostatnio zmieniony przez ORP Dragon 30 Październik 2011, 23:07, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Janek Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 318 Skąd: Cieszyn
#2 Wysłany: 31 Październik 2011, 16:31
Udało mi się ładnie wejść w konwój pomiędzy trzema Clemsonami . Zatrzymałem okręt i czakałem a nadpływające cele . Pierwszy nadpływał Troop ,ale ktoś mnie uprzedził .Dostał torpędą w śruby i się zatrzymał . Zpowodowało to zamieszanie w konwoju , bo cześć statków zaczeła krążyć w koło .Po ok 10 min jakoś nikt nie kwapił się ,żeby go zatopić ,to posłałem mu rybkę ładnie pod kil i pięknie eksplodował . W między czasie strzalałem do innych celów ,ale z marnym skutkiem . Na koniec udało mi się dziabnąć Starego pasangera i to była ostatnia torpeda ,bo zajęty srzetrzelaniem ,nie zauważyłem nadpływającej korwety...
_________________ " Jeśli słyszę bzykanie ,to znaczy ,że ktoś bzyka,a jedyny powód bzykania jaki ja znam to taki ,że jest się pszczołą"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum