Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Więc, gram na dodatku 1.5 z modem OM i po kilku misjach sevy przestają się wczytywać lub notorycznie wywala mnie z gry a problemem jest ciągle kernell.dll lub inna bibloteka dll czy spotkaliście się już z tym i jak temu zaradzić bo mnie szlag jasny już trafia
moje mody:
OpsMonsun_V705
OMv705_to_V720
OMv720_Patch4
OMv720_Patch5
ROW Sound Effect v_9
Lite Fog v2 + Stock Underwater Visability
H39_OM
Zaznaczam ze gra jest orginalna i nie mam wirusów bo robiłem skan
Ostatnio zmieniony przez mariusz30 19 Listopad 2011, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
Czy jesteś w stanie sprawdzić, jak zachowuje się gra na wersji czystej? Generalnie nie powinieneś mieć problemów. Proponuję zastosować najstarszą metodę na świecie - odinstalować grę, wyczyścić resjestr a następnie krok po kroku instalować i odpalać grę po każdorazowym dorzuceniu czegoś nowego. Jeśli gra odpali Ci na czystej wersji będziesz wiedział, że winnym jest któryś z dodatków.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 21 Listopad 2011, 16:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum