Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Tomasz
Ulubiona Gra: SH 4
#1 Wysłany: 28 Listopad 2011, 23:34 Witajcie!
Właściwie to na razie jestem szczurem lądowym,ale mam nadzieję że niedługo stanę się,jeśli nie od razu wilkiem,to chociaż wilczkiem morskim Na razie moduję SH4 UM i trenuję na singlu,muszę to wszystko jakoś ogarnąć
Witamy Witamy
Na SHIV zawsze jestem chętny Znajdziesz tu kilku naprawdę niezłych wyżeraczy. Co prawda nie ma regularnych rozgrywek, ale jak się ekipa na Vento pojawi to się coś popłynie.
Takie pytanko - SH4 UM - masz na myśli podstawkę z dodatkiem U-Boat Mission tak?
Od razu delikatnie sugeruję, byś załadował mod Trigger Maru - w tej chwili pojawiła się już chyba wersja 3
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#4 Wysłany: 29 Listopad 2011, 14:48
Witam Witam
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#5 Wysłany: 29 Listopad 2011, 17:54
Witamy w gronie PS, zapraszamy jdnoczesnie do wspolnych patroli nie tylko SH4 ale do przylaczenia sie do patroli rankingowych SH3
Imię: Tomasz
Ulubiona Gra: SH 4
#6 Wysłany: 29 Listopad 2011, 20:33
Tak,mam na myśli SH 4 z dodatkiem U-Boat Missions.Mam już Trigger Maru i Operation Monsun.Teraz to zupełnie inna gra A jak kolega pożyczy mi SH 3,to chętnie poganiam się z Brytolami po Atlantyku
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum