Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
witam wilki i wilczki morskie jestem radek pochodze z lodzi posiadam SH3 (i co jakis czas zagladam do niego niestety kampania zaczyna sie robic nudna) posiadam rowniez SH4 ale nie moglem jej ogarnac wiec odpuscilem ja sobie (lezy w odmentach szafki) z SH3 spotkalem sie pierwszy raz kolo 5 lat temu . oprucz SH grywam rowniez w ARMA 2 oraz Virtual skipper 5 online (polecam obie) w swoich zbiorach posiadam rowneiz soldiers: ludzie honoru (napiszcie to mozemy rozegrac cos za pomoca gameranger albo game spy) cos o mnie w tym roku matura potem studia lubie militaria oraz ASG jesli byla by taka potrzeba moge sprobowac zalatwic kanal na TS3 za darmo tyle o mnie mam nadzieje ze spotkamy sie na wodzie albo lepiej pod
_________________ vivere non est necesse, navigare est
"Oddział jest tak silny jak jego najsłabsze ogniwo"
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 15 Luty 2012, 16:38
Witamy i zapraszamy do wspolnych patroli jak i braniu czynnego udzialu w zyciu klanu.
Juz niedlugo rusza nowy ranking SH3 wiec moc emocji przed Toba
oj tak, wiem jaka to zasada na jednym forum dostałem już bana za to i zostałem zwyzywany i zmieszany z błotem przy okazji. Pisząc ten post miałem na uwadze ową zasade lecz o niej zapomniałem bo niestety nie używam polskich znaków mam nadzieje że wybaczycie mi to krótkie niedopatrzenie
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#5 Wysłany: 15 Luty 2012, 21:48
Oprócz błędów ortograficznych, fatalnej interpunkcji, zaniku dużych liter (wiedza wykładana w 1-szej klasie szkoły podstawowej) to niczego innego nie zauważyłem.
Na tym forum nie ma przymusu używania polskich "ogonków", więc pod tym względem możesz być spokojny.
Właśnie poznałeś naszego Profesora Miodka - uważaj, jego uwadze nic nie ujdzie
Zresztą wystarczy jak przyjrzysz się avatarowi Andreva i będziesz o tym pamiętał
Swoją drogą - cóż to było za forum na którym lecą wyzwiska za błędy ortograficzne?
U nas co najwyżej dostaniesz ciętą uwagę od naszego miodka a reszta - mówiąc kolokwialnie - zedrze z Ciebie łacha
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
było to na ogólno polskim forum ASG .A cała sytuacja była dziwna ponieważ wytknięto nam błędy na bazie nieaktualnych forografii i sytuacji wewnętrznej teamu więc postanowiłem wybronić się zaspół lecz nie użyłem polskich znaczkow za co zostałem obrzucony co najmniej stroną spamu ze jestem k... i w ten deseń oraz że nie jestem patriotą ponieważ nie używam polskich znaczków. Niestety nikt nie przejął się treścią mojego ówczesnego wpisu i jałowa dyskusje trwała przez 12-15 stron.
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#8 Wysłany: 16 Luty 2012, 20:26
nie dam głowy , ale chyba , najwięcej błędów ortograficznych popełniam ja na tym forum , oczywiście dostałem kilka ciętych uwag , ale jestem za nie wdzięczny ponieważ te uwagi uczą , i chyba mają to na celu
Imię: Szymon
Ulubiona Gra: Silent Hunter III i V, Seria Mass Effect, Seria Assassin's Creed
#9 Wysłany: 16 Luty 2012, 21:37
Witam
_________________ http://www.youtube.com/user/jajcarzek
"Dobry trening w walce z konwojem, jest dla mnie więcej wart, niż najlepszy urlop" Gunther Prien, dowódca U-47
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum