Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#1 Wysłany: 16 Styczeń 2012, 18:09 Ostre przygotowania do budowy YAMATO
Dziś o 17:00 zaczęły nachodzić mnie dziwne myśli ,, jak by wyglądał mój yamato w minecraftcie '' , więc jak pomyślałem tak zrobiłem i powstała dziś wstępna rama yamato , pracy jest jeszcze dużo , ale regularnie będę umieszczał zdjęcia w tym temacie z postępów w budowie. Dziś pierwsze zdjęcie , podziwiajcie , komentujcie i krytykujcie
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#3 Wysłany: 16 Styczeń 2012, 20:11
PL_fox6 napisał/a:
ale bardzo żałuję pieniędzy które wydałem na tą grę.
czemu nie grasz na piracie , ja mam wszystkie aktualne patche itp gram na ich serverach , co prawda piractwa nie pochwalam , ale to jest bez sens wydać 35 zł na taką grę .
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#4 Wysłany: 17 Styczeń 2012, 19:09
To, że uważasz że ta gra nie jest tyle warta nie znaczy że masz przyzwolenie na złodziejstwo.
Gadka w stylu "nie pochwalam piractwa, ale jadę na piracie" jest taka sama jak "nie pochwalam kradzieży, ale uważam że ceny paliwa są za drogie więc kradnę paliwo ze stacji".
Skoro uważasz że nie warto płacić tule za grę to w nią nie grasz - proste.
W kinie też kradniesz małolatom bilety bo film nie jest wart takiej ceny?
#5 Wysłany: 17 Styczeń 2012, 19:20
PL_Andrev napisał/a:
To, że uważasz że ta gra nie jest tyle warta nie znaczy że masz przyzwolenie na złodziejstwo.
Gadka w stylu "nie pochwalam piractwa, ale jadę na piracie" jest taka sama jak "nie pochwalam kradzieży, ale uważam że ceny paliwa są za drogie więc kradnę paliwo ze stacji".
Skoro uważasz że nie warto płacić tule za grę to w nią nie grasz - proste.
W kinie też kradniesz małolatom bilety bo film nie jest wart takiej ceny?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum