Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 23 Marzec 2012, 13:05 Można już pisać po PL
Miło mi jest poinformować, ze na forum wróciły polskie czcionki, stare posty również.
Kosztowało mnie to trochę nerwów i kasy- no cóż za nie wiedzę się płaci ale ważne, że wszystko wróciło do normy.
Jest małe "ale" to co do tej pory po przeniesieniu bazy danych zostało napisane, czyli od 21 marca do 23 marca godz. 13.00 będzie niestety krzakami. Ale na całe szczęście jest tego mało
Proszę również zgłaszać do mnie na PW brak działających linków w dziale DOWNLOAD brak wyświetlanych obrazów na bieżąco będę je poprawiał
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 23 Marzec 2012, 13:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum