Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 15 Lipiec 2012, 19:05 UPLay - co jest grane...?
Wreszcie mogłem wrócić do konkretnego pływania.
Odpalam grę - otwiera się okno aktualizacji klienta U-Play. Potem informacja o zaktualizowaniu tegoż to klienta. Próbuję się zalogować i....błąd. Myślę - nie grało się trochę to się pewnie hasła zapomniało. Więc odzyskuję hasło i...błąd. Potem jeszcze kilka błędów podobnej treści i po pół godzinie próbowania uruchomienia gry próbuję odpalić stronę UbiSoft. I znów błąd - strona komunikuje o jakimś problemie technicznym...
Ktoś wie o co chodzi? Czy posiadając oryginał gry nie mogę pograć????
CO jest grane?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Imię: Łukasz
Ulubiona Gra: Silent Hunter,Sniper Elite i inne w tematyce WW II
Wiek: 44 Dołączył: 27 Cze 2012 Posty: 22 Skąd: Międzyrzecz
#2 Wysłany: 15 Lipiec 2012, 20:53 ;)
loguj sie do skutku mialem i mam to samo jakis error w ubisofcie mam nadzieje ze to naprawia nawet pisalem do supportu wiec bez obaw wszystko dziala tylko dziwnie
Imię: Damian Pomógł: 3 razy Wiek: 28 Dołączył: 07 Maj 2011 Posty: 130 Skąd: Zabrze
#7 Wysłany: 16 Lipiec 2012, 19:42 Re: ;)
lukasz12012 napisał/a:
ja dalem opcje zapamietaj mnie i loguje sie automatycznie problem z glowy
dla ciebie lepiej by było żebyś miał łatwe hasło bo potem możesz mieć niezły problem , ja prawie nigdy nie korzystam z tej opcji , i jako tako zawsze znam hasło
Imię: Łukasz
Ulubiona Gra: Silent Hunter,Sniper Elite i inne w tematyce WW II
Wiek: 44 Dołączył: 27 Cze 2012 Posty: 22 Skąd: Międzyrzecz
#10 Wysłany: 20 Lipiec 2012, 21:23 :)
uplay to maly pikus teraz zrobilem reinstalke gry wszystko slicznie pieknie wchodze na uplay uruchamiam gre idzie intro az tu nagle wywala mnie do windowsa ten ubisyf ju zaczyna mi centralnie dzialac na nerwy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum