Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
PL_CMDR Blue R - SURV • River Class "River Class Frigate#1" - 1 250 • Tanker T3 "Large Tanker#1" - 11 824 • Arrow Tanker "Tanker 09#1" - 8 505
---------------------------------------------------
Razem: 21 579 BRT
Wchodzę do konwoju. Mierzę prędkość krążownika. Nagle DD przede mną mocno przyspiesza i niedaleko rzuca bomby. I eskorta wali w moje otoczenie. I wykryli mnie. Salwa do lotniskowca i CV (w tym 1 FAT) i ucieczka w głębinę. Niedługo ginie Mirko, a FAT odnajduje Fregata.
Uciekłem na 167m.
Pół godziny później wystawiłem peryskop. Lotniskowiec ucieka przechylony. Konwój za mną i goni mnie. Uciekam od niego i przeładowuję torpedy.
O 7:00 ginie Lutjens
Wchodzę do konwoju. I gdy torpeduję T3, wykrył mnie OPL (mój peryskop). 2 FF gnają w moją stronę. Pierwszego nie zdążę uniknąć zanurzeniem, więc zwrot na peryskopie. Dostałem boczną i wyrzuciło mnie na powierzchnię. Odpaliłem salwę ostatnich torped do Arrowa i nura w głębinę. Arrow wyleciał po (chyba) jednej.
Potem uciekłem na 150m. Po drodze tylko 1 raz bomby były blisko, a potem odpłynąłem od konwoju.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#2 Wysłany: 16 Wrzesień 2012, 17:22
Za każdym razem jak czytam to co Finek napisał to wydaje mi się że "to przecież takie proste". To przeładowuję, tu uciekam, tu mnie wyrzuciło i mnie fregatki gonią - ale i co z tego...
A tu - bum! Arrow wylatuje, bomby gdzieś niedaleko padają...
A ja się zanurzam i znów cały...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum