Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#3 Wysłany: 14 Listopad 2012, 17:03
Niestety 24 i 25 nie zagram (nocki mam), ew. 21, 22, 23 po 20.00.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_Adm.Lütjens 14 Listopad 2012, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
BdU powinien decydować o dacie patrolu i wysyłać PW do dowódców z prośbą o potwierdzenie. Jak za mało potwierdzi to wybiera inny termin i powtarza przesyłanie info - i tak do skutku.
Co o tym myślicie?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
To i działa i nie działa...
Działa - sprężą się ludzie
Nie działa - jak komuś pasuje tylko 1 dzień, to 5 razy odpowie, że jmu nie pasuje... Moim zdaniem lepiej uczciwie powiedzieć komu, kiedy pasuje
Widzisz, problem polega na tym, że ja nie do końca jestem w stanie określić kiedy mi pasuje. Czasem jest to trzy razy w tygodniu a czasem w ogóle. Dlatego zaproponowałem wysyłanie PW, żeby przynajmniej mieć rozeznanie w terminach i harmonogramie. Zawsze bowiem może się zdarzyć, że akurat będę miał czas
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#12 Wysłany: 20 Listopad 2012, 12:56
No to jak z terminem koledzy
Tak jak napisałem - mnie 23.11 pasuje.
W weekend niestety nie zagram.
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
#16 Wysłany: 30 Listopad 2012, 15:40
Witam.
Mogę zagrać od 1-3 grudnia. 4.12 odpada.
Także jak coś to czekam na info o patrolu.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
Nie podąłeś którego roku. Jest po 20:00. Ciebie nie ma. I o tym, że ma ciebie nie być dowiaduję się dziś około 19:00 od PRZYPADKOWO NAPOTKANEJ OSOBY!
Foxiu. Ty sobie w kulki lecisz? To ja rezygnuję dla kampanii z obejrzenia dziś wieczorem filmu z rodziną i przypadkiem mam dowiedzieć się, że w zupełnie niezwiązanym z kampanią miejscu, którego nie czytałem, napisałeś, że ciebie nie będzie?
Potem napisał Daritto, że może wpadnie. Nie widział, że na shoucie napisałeś, że cię nie ma. Byłeś potem na forum. I nic nie napisałeś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum