Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 16 Luty 2013, 12:33 Witam mam problem zainstalowałem modów,patchy
Witam mam problem zainstalowałem modów,patchy do Silent Hunter III ,IV oraz V proszę o pomoc mogę nawet przyjechać z kompem, proszę was o pomoc bardzo bym chciał grać z najnowszymi wersjami, mam 42 lata i informatyka to nie moja dziedzina, dlatego mam problemy ,wierze ,że znajdzie się osoba,która mi pomoże w tym temacie Silent Hunter to moja pasja proszę o pomoc
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
#2 Wysłany: 16 Luty 2013, 14:39
Witam nowego
Zacznijmy od tego co jest Twoim głównym problemem tzn. gra się nie uruchamia, wyskakują jakieś błędy etc. ?
Oraz jakiej danej części Silent Hunter one dotyczą ?
Rozumiem, że masz 3 części Silent Hunter III, IV i V
Z góry darowałbym sobie SH5, bo ta gra ma tyle błędów, że w ogóle nie powinna ona wyjść ze studia
Powinna nawet zniknąć z pułek sklepowych, bo według mnie wydanie kasy na nią to jak wydanie je w błoto
Nie mniej pograć w nią można tak dla oka, żeby popodziwiać ładne widoczki
Więcej z nią denerwowania się oraz modyfikowania niż grania
O ile dobrze pamiętam Ubisoft zamknął serwery aktywacyjne SH5 i niemożliwe jest jej uruchomienie bezpośrednio z orginalnego EXE-ka
P.S. Opisz dokładnie swój problem z każdą częścią Silent Hunter
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Ostatnio zmieniony przez c0de 16 Luty 2013, 14:56, w całości zmieniany 2 razy
Witam
Co do powyższej wypowiedzi kolegi to nie jest tak tragicznie z SH5. Gra jednak wymaga potężnej dawki modów, a te z kolei są dosyć kłopotliwe w instalacji (znajomość języka angielskiego przynajmniej w rozumieniu dobrym wymagana). Powiem tylko, że moja obecna wersja ma zainstalowane około 30 modów i dopiero z takim ładunkiem modyfikacji jest w mojej opinii grywalna.
A co do meritum: może zacznijmy od uściślenia i usystematyzowania wiadomości: jaka wersja Silent Hunter jest brana na warsztat jako pierwsza?
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
#4 Wysłany: 20 Luty 2013, 09:39 Silent Huter V istalacja i gra online
Witam bardzo dziękuje za cenne informacje prawie mi się udało ale chyba zły katalog wybrałem może jeszcze raz wgrywam czystą wersje z płytki Silent Hunter V a następnie możesz mnie pokierować do jakiego katalogu wgrywam i co w kolejności dalej wiem że to proste ale ja mam z tym kłopot proszę pokieruj mnie pozdrawiam i dziękuje czekam na email Ps.gdy wgrywam czystą SH5 na końcu pokazuje się komunikat że muszę się zalogować do ubisof ? interesuje mnie przedewszyskim gra razem z wami online
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum