Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Grzegorz
Ulubiona Gra: seria Wing Commander (wielki fan), Silent Hunter III, seria Hitman, Fallouty Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 11 Lis 2012 Posty: 73 Skąd: ze Śląska
Porty francuskie należą do Kriegsmarine. Anglicy nie przeprowadzają już zespołów koło Crow Sound. Porty Merthyr i Bristol przestały być portami docelowymi. Teraz konwoje pływają na zachód i na północ od Irlandii...
U-78 śledzi konwój. Uformowaliśmy prowizoryczny wolfpack na jego trasie...
Kanaron - SURV • "BR Medium Modern Passenger/Freighter#2" - 2 655
---------------------------------------------------
Razem: 2 655 BRT
PL_Oyama - KIA (zastepca kierownika imprezy) • Tanker T2 "Modern Medium Tanker#1" - 10 713
---------------------------------------------------
Razem: 10 713 BRT
PL_CMDR Blue R - OBSERWATOR I HOST OPEN VPN (kierownik imprezy)
wyniki.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 47.54 KB
statki.jpg
Plik ściągnięto 9 raz(y) 89.26 KB
_________________ Zwał się John C. Butler a był naprawdę podłym draniem
Ilekroć próbowałem poczęstować go cygarem
On stanowczo odmawiał
Fundując mi soczystego jeża prosto w twarz
Udany patrol to taki w którym c0de zatapia 4 DD-eki
Ostatnio zmieniony przez c0de 13 Październik 2013, 02:34, w całości zmieniany 1 raz
Miałem o 23:00 wyłączyć serwer. Nastawiłem budzik. Rano o 6:00 budzę sie.... Budzik ustawiony na 7:00, serwer stoi.... Znaczy, że budzik dzwonił, musiałem go przestawić, ale zamiast wyłączyć kompa... zasnąłem. I nie pamiętam tego
Szkoda, że dłużej popływać nie chcieliście Pusto na Venciaku i w grze o 6:00 było.
Dziękuję Oyamie za sprawne poprowadzenie "formalnego hosta" i przepraszam, że wczoraj o 20:00 upomniałem go, że nie wyznaczono tworzącego raport (trochę zawile wytłumaczył i wyszło, że nie wiesz, że masz napisać, ale zaraz potem sprostował, że zgodnie z regulaminem wyznaczył ciebie, tylko napiszesz później). Zwracam honor i gratuluję Oyamie sprawnego zastępstwa kierownika imprezy, a c0dzikowi niezłego wyniku.
Jakbyście kiedyś jeszcze potrzebowali hosta, to walcie. Moje łącze jest do dyspozycji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum