Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kiel. Wysłano nas pod Hartlepool. Nabroiliśmy tutaj niewiele. Jednostki braliśmy na działo. Pojawiły się samoloty zaciekle atakując. Dopiero w zanurzeniu zorientowaliśmy się, że coś święci się niedobrego dookoła nas...
Czyżby Tomki postanowili przegonić nas z tego obszaru? Zatem dlaczego? Zamierzają tędy przeprowadzić konwój?
Nasłuchy z każdej strony narastają. Pozostać w ukryciu czy też atakować?
Lütjens - SURV • Small Transport "Conv.Transport 1#2" - 4 323
---------------------------------------------------
Razem: 4 323 BRT
U-55 - KIA
PL_CMDR Blue R - KIA • Small Transport "Conv.Transport 1#1" - 4 322 • Small Transport "Conv.Transport 1#3" - 4 324
---------------------------------------------------
Razem: 8 646 BRT
patrol 47.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 160.87 KB
patrol 47a.jpg
Plik ściągnięto 4 raz(y) 169.43 KB
pierwsza celna torpeda.jpg
Plik ściągnięto 7 raz(y) 111.74 KB
drugie trafienie.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 110.12 KB
trzecia celna....jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 103.13 KB
...w końcu tonie.jpg
Plik ściągnięto 6 raz(y) 104.92 KB
piękny widok.jpg
Plik ściągnięto 5 raz(y) 109.62 KB
konie gry.jpg
Plik ściągnięto 8 raz(y) 188.18 KB
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 10 Grudzień 2013, 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie dlatego nierankingowy, bo "technicznie" to rozłączyło cię przed końcem patrolu... Problemem była utrata neta u mnie.... I uważam, że z tego powodu nie powinieneś mieć KIA LICZONEGO, a przepisy o takim statusie mówią.
Nie było mnie przy kompie (szedłem się myć, ale usłyszałem, jak Venciak się rozłączył) i nawet nie wiem, w jakiej byłeś sytuacji... Dlatego uznałem, że tak lepiej.
Drugi powód to schrzanienie neutrali w misji.
Mnie i U-55 dodatkowo nieuznanie, ani ziębi, ani grzeje (bo i tak zaczynamy nowe kariery po KIA-trolu), a nie chcę wprowadzać precedensu, co potem wywoła lawinę kłopotów.
EDIT
Po naradzie z Jackiem, biorąc pod uwagę regulamin, a zwłaszcza punkt o błędach i rozłączeniach, uznaliśmy technicznie, że patrol jest liczony jako nierankingowy.
Ja z mojej strony przepraszam za kłopot, bo wina (rozłączenie) było z mojej strony (o ile mogę odpowiadać za kable Netii)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum