Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 21 Styczeń 2014, 22:26 Wywalenie do windowsa po wczytaniu się gry
Witam,
Gram właśnie w SH 3 na GWX 3.0 i mam taki problem że gdy wczytuje zapis to po napisie "kolejna wachta na morzu..." gra się wyłącza i wyskakuje okienko z informacją o zamknięciu gry. Wcześniej robiłem tak że kilka razy zapisywałem grę w danym momencie i jak wczytywałem przedostatni zapis było dobrze a teraz już się kompletnie spieprzyło. Może ktoś miał podobny problem i go naprawił albo wie co z tym zrobić?
PS mam windows 7
Ostatnio zmieniony przez PanPrezes 21 Styczeń 2014, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie, nic nie dogrywałem. A te zapisy tylko na morzu nie działają jak wejdę w zapis co jeszcze jestem w porcie jest ok i mogę zacząć od nowa patrol. Ale co to za gra co się cofa w czasie i traci się tonaż co się zatopiło.
Ja widzę, co się stało, ale to dziwne....
Bo wychodzi, ze save jest na innej kampanii, niż reszta gry.
Mogło to wyjść przez błąd zapisu (ale wtedy tylko 1 save by się wywalał), albo wgranie czegoś.
Jeżeli nic nie wgrywałeś, a zepsuły się wszystkie save na patrolu, to coś dziwnego... Chyba, że jakiś wirus ci się dopisał i zmodyfikował plik kampanii...
Bo taki problem wywala, gdy plik kampanii nie zgadza się z opisem save.
Gdyby wywalało przed załadowaniem gry, to by znaczyło, że jakaś jednostka się zepsuła.
A jakby wywalało cię na 0N 0W po załadowaniu nowego patrolu, to plik z portami nie odnajduje portu w którym jesteś.
Przyznam, że w tej sytuacji, nie możemy ci raczej pomóc.
A próbowałeś przeinstalować grę i odczytać? Bo jeżeli coś zmodyfikowało ci plik kampanii to reinstalka pomaga rozwiązać.
Ps. Save lądują w folderze "moje dokumenty".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum