Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 18 Grudzień 2005, 13:17 17.12.2005r.
PATROL 58 BATALIA WASERUBUNG
Dowodcy sil nawodnych po stronie aliantow:
PL_ERICSSON - HMS ONSLOW DD
PL_JACA - ORP GROM DD
BOOLO- gosc - HMS WARSPITE BB
PL_KUBA - ORP BLYSKAWICA DD
Dowodcy sil nawodnych po stronie niemieckiej:
PL_BOBIK - ADMIRAL SCHEER BC
PL_ADAMUS8 - Z33 DD
PL_EGON - Z39 DD
Dowodcy SUB po stronie aliantow:
PL_KARUS73 - HMS SHARK
PL_U-99 - HMS SARACEN
PL_TEO - HMS SCORPION
Dowodcy SUB po stronie niemieckiej:
PL_U-96 - U-96
PL_RAPCIU - U-811
PL_HANS - U-23
--------------------------------
OPIS BATALI juz wkrotce
BATALIA.JPG
Plik ściągnięto 30 raz(y) 53.36 KB
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 19 Grudzień 2005, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 329 Skąd: Mysłowice
#4 Wysłany: 18 Grudzień 2005, 20:41
Ehh opis raczej bedzie zwiezly gdyz z subow niemieckich zaden (procz malych dokonan Przema) nie zrobil nic co do niego kazano przez co dwa lekkie krazowniki z z lotniskowcem ark royal na czele wlecialy prosto w konwoj i zaczela sie rzez niewiniatek
Probowalem walczyc do ostatniej krwi ale w pierwszej salwie oberwalem w ster i od razu mi go uszkodzili co juz stanowilo szybki gwozdz do trumny a merchy zostaly rozniesione na wszystkie strony swiata
I chocbysmy nie wiem ile subow zatopili to dwa niszczyciele przeciwko dwom lekkim krazownikom i lotniskowcu to jak rzucanie sie z motyka na slonce
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#5 Wysłany: 18 Grudzień 2005, 21:39
Wystartowalem 10mil od prof. Boola a 25 od wlasnych okretow... Gra rzucila mnie miedzy dwie floty. Wybor byl prosty. Samoloty skutecznie uniemozliwialy mi wyjscie na powierzchnie i nadanie komunikatu. Atak sie niepowiodl (niewypaly) a pozniej nie bylo szans na dogonienie profa. Przybylem krotko po masakrze na naszym konwoju i wykonalem atak na lotniskowiec (5 torp i 2 niewypaly) ale to juz "musztarda po obiedzie". Ech... Inne zasady dla batali inne dla pojedynczego patrolu.
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum