Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Oj nieudała się dzisiejsza eskapada. Od początku wszystko szło źle. Najpierw zgodnie z odprawą wybraliśmy okręty VII/C (1942), wchodzimy do gry a tu ... brak peryskopów, brak kiosku ? Co jest płyniemy wielką torpedą ?
No dobra zaczynamy jeszcze raz , tym razem wersja 1943. Jesteśmy w kupie, zanurzam się aby określić kurs celów. Po wynurzeniu zaczyna się atak. Osłaniamy się nawzajem. Mimo wszystko Kanaron obrywa, podobnie Hunter_Silent. Ale płyniemy dalej. Artyleria przeciwlotnicza także zbiera swoje żniwo i B-24 spadają w morze.
Manewry są niebezpieczne także dla samych Ubootów. Tes a mało co mnie nie taranuje.
Udaje się w końcu przejść dalej. Zanurzamy się i płyniemy samotnie. Po osłuchaniu otoczenia ponownie wynurzam uboota i kieruje się na W. Zauważam inne nasze okręty , które się także wynurzyły. Więc płyniemy znowu razem. I nagle ... CTD gra mi się wysypała
Wszystkich za to najmocniej przepraszam.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum