Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 18 Marzec 2014, 15:28 SH III GWX Problem z wiadomoscia o zmianie bazy pomocy
Witam.
Panowie mam problem z tym komunikatem dotyczącym zmiany bazy z Królewca na Kiel.
Jestem po reinstalce całego SH III i GWX 3.0 Gold + spolszczenie ale go nie używam oprócz paru modów.
Pamiętam ze kiedyś gdzieś był taki plik który się podmieniało w katalogu głównym gry i uspokajało to radio że ten komunikat się już nie pojawiał. Czy pamiętacie jak to się nazywało i gdzie to szukać ??:)
Poradziłem sobie w ten sposób ze dopłynąłem do Kiel i zmieniłem z 7 na 1 flotylle. Teraz komunikat się już nie pojawia. Zobaczymy jak wrócę z patrolu i znowu zmienię na 7 flotylle ?:).
Ale dzięki.
Imię: Marek
Ulubiona Gra: życie
#4 Wysłany: 18 Marzec 2014, 18:27
Ztego co pamietam to pojawia sie co chwile zatrzymujac przyspieszenie i praktycznie nie daje grać. raz to miałem i najlepszym sposobem jest wybieranie flotylli innej na starcie albo wyczucie daty i zadokowanie w porcie tuz przed.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum