Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: SH 4
#1 Wysłany: 1 Maj 2014, 15:59 Chrapy
Pomocy
Gram w sh4 OM i właśnie przeżyłem inwazję w Normandii. Zamontowałem chrapy i dalej na patrol. Jest jednak problem nie umiem ich uruchomić. Pomóżcie proszę jeśli ktoś wie jak to zrobić . Dodam , że gram w sh4 z dodatkiem Uboat mision
Pozdrawim i z góry dziękuję za pomoc.
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: SH 4
#3 Wysłany: 8 Maj 2014, 15:06 Chrapy raz jeszce
Problem polega na tym , że nie umiem ich uruchomić. Jak widać na screene chrapy są , ale nie ma żadnego klawisza skrótu, albo ikony umożliwiającej uruchomienie chrap. Próbowałem różnych głębokości 10m 12m 15m , ale nie pojawia się żaden komunikat odnośnie chrap.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum