Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#1 Wysłany: 7 Grudzień 2015, 15:33 Zatopic Echo II
Radziecka marynarka w latach 80 zaczela wycofywac ze sluzby okrety typu Echo II jednak kilka Panstw "zaprzyjaznionych" bylo zainteresowanych zakupem tych jednostek.
Tajne negocjacje prowadzila min korea polnocna, zakup tych okretow przez rezim mogl wplynac na deeskalacje sil w regionie na co sowieta bylo na reke.
Wywiad amerykanski doniosl ze dwa pierwsze okrety juz plyna w kierunku korei sa dobrze chronione przez co najmniej jeden radziecki okret podwodny oraz jeden koreanski.
RED: maja za zadanie nie dopuszczenie do zatopienia ECHO II
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#2 Wysłany: 8 Grudzień 2015, 13:02
Więc sytuacja wygląda następująco:
strona RED:
3 x ECHO II AI
2 x ROMEO koreanskie AI
1 x ALFA
2 x fregata Najin koreanskie AI
4 x helikopter MD 500
2 x fregata PETYA
2 x KILO
Zadaniem strony RED jest ochrona wszystkich 3 okretow podwodnych typu ECHO oraz niedopuszczenie do ich zatopienia, daleką osłonę zespołu stanowią 2 fregaty typu PETYA.
Wymiana osłony ma nastąpić w punkcie zbornym oznaczonym czerwonym kwadratem.
Zespół drugiego wsparcia po stronie koreańskiej stanowią 2 fregaty typu Najin oraz 2 op typu ROMEO.
ALFA oraz 2 x KILO będą miały kilka losowych pozycji startowych dodatkowym wsparciem dla zespolu beda 4 helikoptery ASW
strona BLUE:
2 x STURGEON
1 x TRAFALGAR
Oczywiście wykrycie i zatopienie WSZYSTKICH okretow typu ECHO a dodatkowym zadaniem jest unieszkodliwienie zespolu koreanskiego.
Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3 Pomógł: 4 razy Wiek: 26 Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 2413 Skąd: Kraków
#3 Wysłany: 8 Grudzień 2015, 13:40
Ja myślę że Victory będą lepsze od alfy bo mają sonar holowany. Dodatkowo nie jestem pewien czy te 3 echa na AI to nie przesada. Bo z tego co mówił Pepe Ai oszukuje
#4 Wysłany: 8 Grudzień 2015, 16:22
Tak odleglosci moga byc problemem ale pepe mi ewentualnie podpowie co i jak
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Ostatnio zmieniony przez PL_U-96 8 Grudzień 2015, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
#5 Wysłany: 15 Grudzień 2015, 18:26
Hej.
Przepraszam za moja nie obecnosc ale w weekend zaslablem i karetka mnie wywiozla do szpitala tak, naprawde od wczoraj dopiero jestem w domu i nie moge chwilowo podjac dzialan.
#6 Wysłany: 17 Grudzień 2015, 12:40
Po przemysleniu mysle ze mozna by dodac dwa SUBY koreanskie wiecej zabawy bedzie z pozycjami losowymi i mozemy jutro ta misje pojechac
#7 Wysłany: 17 Grudzień 2015, 15:50
pepe napisał/a:
Nie bardzo wiem, gdzie te suby koreańskie wcisnąć ale coś pomyślę. Rozumiem, że jutro grasz?
#8 Wysłany: 17 Grudzień 2015, 16:16
pepe napisał/a:
Superb!
Co do tych okrętów to albo dzisiaj późniejszym wieczorem postaram się dać im jakieś losowe pozycje albo dopiero jutro. Jak je wcisnę dam znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum