Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Dariusz
Ulubiona Gra: Panzer General I, Panzer Corps, SH3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Lis 2015 Posty: 276 Skąd: Gdańsk
#1 Wysłany: 29 Kwiecień 2016, 15:14 Mod living silent hunter 3 2015
Witajcie! Ostatnio coś mi się zaczęło chrzanić z GWX - mniejsza o szczegóły - i postawiłem SH3 na nowo. Na razie gram na czystym - brak czasu - pojedyncze misje. Na subsim znalazłem moda o tytule, jak w temacie. I mam pytanie, czy ktoś z Was go próbował i może się wypowiedzieć?
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#2 Wysłany: 29 Kwiecień 2016, 16:14
Bardzo dawno temu instalowałem ten mod i miałem bardzo pozytywne odczucia. Dwa tematy pamiętam:
- niektóre jednostki (tankowce) miały dwie wersje puste i pełne - inne zanurzenie
- jednostki wystrzeliwały flary, gdy tonęły
Reszty nie pamiętam :-)
Spróbuj
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 29 razy Wiek: 49 Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 4428 Skąd: Będzin
#4 Wysłany: 29 Kwiecień 2016, 21:22
Niestety nie pamiętam. Trzeba poczytać w instrukcji.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Mam wersję chyba V5 2015 r i jestem zadowolony,inna grafika, inne klimaty gram na karierze i jak na razie jest sympatycznie, jedyna wada to długie ładowanie się gry, ale i mój sprzęt jest troszkę leciwy . Wersja v5 jest o niebo lepsza od tej starszej gdyż nie wywala do Windowsa przy ładowaniu sie gry, jak i równiez zostały poprawione tekstury wody , mostku, oraz wyeliminowano wszelkie niedociągnięcia graficzne będące w starszej wersji LSH3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum