Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 17:46 Jak zacząć misję
Witam. To mój pierwszy post więc proszę o zrozumienie.
Nie mam pojęcia jak podjąć misję. Jestem w tym pierwszym porcie, dostałem w dowództwo u-boota.Są tam dwaj kolesie w doku jeden od wyposazenia a drugi niby od misji. Mówi że anglicy dołączają do wojny i że trzeba ich odciąć od dostaw .....
i co ja mam teraz zrobić. Nie mam nigdzie nic do zaakceptowania misji.
Możecie pomóc.
Imię: Daniel
Ulubiona Gra: Silent Hunter III Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 06 Lut 2009 Posty: 2264 Skąd: Kraków
#5 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 18:22
Przemo!!! nie bądź taki okrutny, szczególnie dla nowych. a jak już traktować - to przynajmniej równo, bo wątpię byś dał mu choćby słowne ostrzeżenie.
mic1891 - możliwe, że rozwiązanie twojego problemu będzie znał PL_Wilk, ewentualnie Boolo, spróbuj puścić do nich PW, albo zarejestruj się u nas na vento.
Cytat:
Witam. To mój pierwszy post więc proszę o zrozumienie.
a na zakończenie też cię witam i oby ten drobny incydent cię do nas nie zniechęcił
przeczytaj regulamin, linka nie podam, bo ostatnio sam nie mogę go znaleźć.
Andrev - kolega spełnia opcję nr. 2 - dlatego dostał ostrzeżenie, nie ma sposobu by dostać misję.
Ostatnio zmieniony przez PL_fox6 1 Kwiecień 2010, 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#6 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 18:55
PL_fox6 napisał/a:
Andrev - kolega spełnia opcję nr. 2 - dlatego dostał ostrzeżenie, nie ma sposobu by dostać misję.
Co? Nie rozumiem...
Ale szczerze mówiąc to sam nie wiedziałem jak rozpocząć nową misję, przecież w końcu:
1) Trzeba wiedzieć KOGO znaleźć
2) Trzeba wiedzieć którą opcję wybrać w dialogu
3) Należy NIE WYBIERAĆ innej misji
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#7 Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 20:39
Daj CZY SA DLA MNIE JAKIES ROZKAZY. Potem daj POMIŃ u góry jak bedzie cos gadac i w lewym górym rogu powinno pisac WYBUCH WOJNY i taka pomaranczowa strzałka w góre. Daj ja w gół (nacisnij poprostu na nia) i wyskocza ci misje - wybierasz, wyskakuja infoprmacje i dalejsz WNIOSEK O ZADANIE. Z poczatu pare patroli robiłem normalnie bez misji bo nie miałem żadnej. Musisz poczekać.
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#9 Wysłany: 2 Kwiecień 2010, 17:05
Nie jestem tego 100% pewien bo nie ukonczyłem tej misji (wiem, nie strzelic do stojących statków to porazka ale ... nie chciało mi sie : P) Powinna odjść 1 gwiazdka, potem sie pojawią inne misje. Za dana misje dostajesz różne ilosci tych krzyzów. Najwiecej bodajże ile można dostać za wykonanie misji to 3. Chyba że później się coś zmieni to dam znać, narazie jestem w 1941 roku.
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
dołączm się do pytania - mam legalną grę ale misji podjąć nie mogę ( u admirała gdzie pobiera się misje mam tylko puste kratki i nic nie mogę zrobić. Czy możlwe, że deweloper lub firma to zablokowała - wkurza mnie taki stan rzeczy bo to znaczy, że zapłacić za produkt nie oznacza z niego kożystać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum