Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
nie wiadomo dokładnie gdzie czai się wróg. Starałem się wykryć pozycję wrogich Akul. I udało się. Chociaż odczyty były dziwne. Pokazywało mi zerową prędkość. Quisar stwierdził, że prawdopodobnie do odczyt ze strefy konwergencji. Generalnie udało mi się odnaleźć obie Akule.
Polowanie się zaczęło. O wysłaniu śmigła, szybko wykryłem Pepe. Spadł do wody po trafieniu moją SM-1. Skupiłem się następnie na pierwszym kontakcie. Sonoboje ustaliły pozycje Grindlera. Zaatakowałem i nakazałem Quisarowi wystrzelić swoje ADCAPy.
Moje pierwsza rybka trafiła Grinda, a ADCAP dokończył dzieła zniszczenia.
W międzyczasie wykryłem zbliżającego się Nomexa na Tupolewie. Nie mogłem zalokować na nim moich SM-1. Więc promowałem cel. Został zestrzelony przez Astery.
Mój heli poszedł w kierunku drugiego kontaktu
lecz czas się skończył (1 godzina). Szkoda bo Anne Bonny była już w moim zasięgu.
Wielkie dzięki za wspólną grę i do następnego.
PS. w sumie to dzisiaj odbyły się co najmniej 3 gry.
_________________ "Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum