Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Tomasz
#1 Wysłany: 3 Maj 2018, 20:42 Emblemat na kiosku
cześc, prosilbym posiadających wiedzę o info- czy jest mozliwosc nadawania emblematow na U-bootach ? w SH 3 bylo ale w 4 nie widzę..... ponadto zastanawia mnie fakt zapisu gry,na powierzchni, na mapie taktycznej, po np.wykonanych 4 zadaniach na misji a następnie, po wczytaniu giery zadania te nieraz są oznaczone jako NIEWYKONANE ...mam TMO i OM, zadnych innych problemow, domyslam się ze zapisuję nie w tym momencie i miejscu co trzeba)))
Przyznam, że spotkałem się, ale z chwilowym niewykonanien zadania... tzn. po wczytaniu i chwili gry wszystko wracało do normy. Rozumiem, że problemem jest trwałe niewykonanie zadania, wymuszające powtórne jego wykonanie, tak?
Imię: Tomasz
#3 Wysłany: 4 Maj 2018, 06:33
tak, dokladnie tak- nieraz po chwili widac ze są zaliczone ale w kampanii Uboota najczęsciej trzeba ponownie zaliczyc częśc zadań choć zatopienia są nadal uznane.....savy robię na taktycznej, w duzej odleglosci od portów, w wynurzeniu.W kampanii USA tego typu problem zdarza sie niezmiernie rzadko
Spojrzałem w pliki save i niestety, nie pomogę. Informacje, których szukamy są zapewne w tym pliku zapisanym szesnastkowo (w każdym razie nie "tekstowowo").
Wybacz, ale pomoc nie mogę, to przekracza jednak moją znajomość plików SH4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum