Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 23 Marzec 2019, 22:25 Pytanie o istnienie modów na flagę i rozmowy w okręcie :)
Witam podwodniaków
Po latach wielu powróciłem do SH3. Chciałbym dodać do gry mod z niemiecką flagą do uboota, lecz jedyny jaki znalazłem wymaga GWX'a. Ja natomiast nie mogę sobie pozwolić aktualnie na takie super mody (ciupie sobie na tablecie z czego wynika kilka ograniczeń). Pytanie moje jest takie: znacie taki mod istniejący samodzielnie?
Druga rzecz jaka mi się rzuciła w uszy przy oglądaniu różnych modów na YT, to niemieckie odgłosy rozmów na okręcie, jednak nic takiego nie znalazłem- wiecie coś też i o tym?
Dziękuję za wysłuchanie i POZDRAWIAM!
_________________ Kto chce zwyciężać na morzu, musi zawsze atakować...
Dzięki za szybką odpowiedź, lecz chodziło mi o odgłosy swobodnych rozmów załogi w języku niemieckim a nie o głosy ooficerów w czasie używania opcji gry
chodzi mi o coś takiego co słychać tutaj w czasie kiedy postać jest pod pokładem, słychać randomowe odgłosy:
W zasadzie tego nie ma chyba jako osobny mod, bo to po prostu podmianka odgłosów "pracy okrętu". Tzn. na szum okrętu jest nałożony głos szeptów po Niemiecku.... Może dałoby się wyciągnąć z GWX....
Wiesz, co. Zainstaluj GWX, ale nie na grę. Tylko w osobny folder.
I skopiuj Data\Sound\ do twojej gry.
Sądzę, że to będzie efekt, którego oczekujesz...
Lub można tak zrobić z tego moda, który prezentowany jest w tym filmiku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum